Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

A sivatagban bandukoló Räikkönen a mémgyárosok kedvence



F1 Forma-1 Kimi Räikkönen Ferrari Bahreini Nagydíj
Beindította a világháló F1-mániákus mémgyárosait Kimi Räikkönen sivatagi bandukolása: sokan kaptak ihletet annak hatására, ahogyan a Ferrari világbajnoka autójának meghibásodása után visszaindult a paddockba a Bahreini Nagydíj pénteki első szabadedzésén.

Tovább
0

Räikkönen helyére ültetnék a Sauber olasz beugróját



F1 Forma-1 Antonio Giovinazzi Sauber Ferrari Kimi Räikkönen Cesare Fiorio Ausztrál Nagydíj Vitantonio Liuzzi
Minden jel arra utal, hogy Antonio Giovinazzi, a Saubernél az évadnyitó Ausztrál Nagydíjra beugrott olasz pilóta megcsinálta a szerencséjét. A talján Melbourne-i teljesítménye után van olyan korábbi Ferrari-szakvezető, aki szerint a maranellói márkának már nem kell gondolkodnia azon, hogy kit ültessenek Kimi Räikkönen helyére, miután a finn versenyzőnek lejár a szerződése az idei szezon végén.

Tovább
2

Így csapat Räikkönen az összkerekes Ferrarival



F1 Forma-1 Kimi Räikkönen Ferrari Ferrari GTC4 Lusso
Ki lehet alkalmasabb arra, hogy népszerűsítse a Ferrari összkerekes luxus-sportkocsiját, a GTC4 Lussót, mint a márka mindeddig utolsó Forma-1-es világbajnoka, Kimi Räikkönen? Az olasz márka egy látványos reklámot is összedobott a 2007-es vb-elsővel.

Tovább
0

Ferrari: Van ok a bizakodásra



F1 Forma-1 Maurizio Arrivabene Sebastian Vettel Kimi Räikkönen Belga Nagydíj
A belgiumi hétvége egyik nagy kérdése az volt, hogy a Ferrari képes lesz-e elmozdulni arról a holtpontról, amelyre a nyári szünet kezdete előtt kerültek. Véleményt alkotni nehéz, pláne annak fényében, hogy egyik maranellói pilóta futama sem volt tiszta Spa-Francorchamps-ban, Maurizio Arrivabene csapatfőnök ennek ellenére nyomatékosította: van ok a bizakodásra.

Tovább
0

Räikkönen a menedzsere nélkül bulizta ki az új Ferrari-szerződést



F1 Forma-1 Kimi Räikkönen Ferrari Steve Robertson Brit Nagydíj Maurizio Arrivabene
Kimi Räikkönen fityiszt mutatott a Forma-1-es pályafutását temetőknek azzal, hogy a napokban szerződést hosszabbított a Ferrarival, ráadásul a kontraktus bejelentése óta néhány érdekesség is napvilágra került. Például az, hogy a finn imádja látni azok ábrázatát, akik már elsiratták, illetve az is, hogy régi menedzsercimborája,Steve Robertson bevonása nélkül, saját maga bulizta ki a folytatást.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek