efpluszegy

Force India-ügy: Az érem másik oldala
Igazi tündérmesének tűnik a Force India istálló megmenekülése és átalakulása, ami részben igaz is, de mint minden érmének, ennek is két oldala van. Az F+1 Blog paddock-forrásai szerint az új tulajdonosok az egész üzletet jóelőre megtervezték és minden levajaztak, mielőtt belevágtak volna. A két főszereplő: Lawrence Stroll és Sergio Perez!

Tovább
0

Milliárdosok udvarolnak a Force India bujkáló főnökének
Noha a Force India jelenleg nem tartozik a legizgalmasabb Forma-1-es istállók közé, a gárda mégis az egyik legkomolyabb témagenerátor a Brit Nagydíj helyszínén, Silverstone-ban. Ez az egyetlen futam, ahol felbukkan az indiai igazságszolgáltatás által hajkurászott társtulajdonos-csapatfőnök, Vijay Mallya, akinek lépten-nyomon milliárdosok udvarolnak a paddockban, hogy végre adja be a derekát és adjon túl az együttesen.

Tovább
0

Massa megvédte a Williams törő-zúzó ifjoncátF1 Forma-1 Lance Stroll Lawrence Stroll Felipe Massa Williams
Felipe Massa visszatért és a jelek szerint jó mentora lesz a Williams 18 éves pilótájának, Lance Strollnak. A brazil veterán máris megvédte a kanadai ifjoncot: a tavalyi F3-as bajnokot a múlt heti, barcelonai zúzda után kikezdte az internet népe, a dél-amerikai szerint azonban nem jogos a bírálatözön.

Tovább
0

Fityiszt mutatna a bírálóknak az F1 milliárdoscsemetéjeF1 Forma-1 Lance Stroll Williams Lawrence Stroll
Talán senkiben nem munkál annyira a bizonyítási vágy, mint a Williams újoncában, Lance Strollban: F3-as bajnoki cím ide vagy oda, a fiatal kanadai a közvélemény szemében egyelőre a "dúsgazdag apuka elkényeztetett kedvence", ám a pilóta minden erejével azon lesz, hogy lemossa magáról ezt a kínzó billogot. A 18 éves tini határozott, magabiztos és hisz abban, hogy hamar rá tud cáfolni a bírálókra.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek