Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Íme, a Renault új F1-es motorhome-ja




Ahogyan arra számítani lehetett, Le Castellet-ben, a Francia Nagydíj sajtónapján minden a Montreal-ügyről szólt. Arról talán csak a Renault tudta valamelyest elterelni a figyelmet, akik robbantottak: a gárda a hazai futamot választotta ki arra, hogy bemutassák vadonatúj motorhome-jukat, amely mutatósra sikerült.

Tovább
0

Hatalmas Renault-fieszta lesz az idei Francia Nagydíj




Teljesen mindegy, hogyan alakul az idei Francia Nagydíj a Renault istálló számára, már most biztos, hogy a márka hatalmas bulit csap majd a hazai futamán. Ezt a futam szervezői és az anyavállalat jelentették be közös közleményben, nagy kérdés azonban, hogy mit tesz majd hozzá ehhez az alakulat, amely a Bahreini Nagydíj egyik legnagyobb lebőgését produkálta.

Tovább
0

Mesés a Francia Nagydíj régi-új helyszíne




"Remélem, tetszik!" Stephane Clair, a Paul Ricard versenypálya igazgatója, a Francia Nagydíj promótere csütörtök reggel ezzel a kérdéssel és széles mosollyal az arcán fogadott bennünket a paddockban. A válasz semmi más nem lehetett, csakis az, hogy "nagyon", ugyanis a Forma-1-es vérkeringésbe 1990 után visszatérő legendás pálya tényleg nagyon rendben van.

Tovább
0

Vettel csillogó szemmel beszélt az új Ferrariról



F1 Forma-1 Sebastian Vettel Ferrari Pirelli Le Castellet Paul Ricard

Sebastian Vettel túlzott elvárásnak tartja az évadnyitó Ausztrál Nagydíj megnyerését, ám a Pirelli esőgumis tesztjének utolsó napján sokat sejtető széles mosollyal az arcán beszélt a készülő új Ferrariról. A barcelonai tesztprogram nyitányáig a német némi fogyókúrát is igyekszik beiktatni.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek