Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Vettelt fényezik a Mercedesnél is



Lewis Hamilton a Belga Nagydíj időmérő edzésén egy újabb pole pozícióval erősített rá arra a teóriára, hogy az évad hátralevő részében Sebastian Vettel és a Red Bull elsőszámú kihívójává léphet elő. Niki Lauda, a Mercedes-főnökség tagja ennek ellenére továbbra is az energiaitalosok fenegyerekét tekinti fő esélyesnek, Helmut Marko, a Red Bull sportszakmai vezére pedig hangsúlyozza: minden riválist egyformán veszélyesnek tartanak.

Tovább
0

Schumi diszkréten zrikálja a Mercedest



Elgondolkodtató kijelentést tett Michael Schumacher: a tavaly visszavonult hétszeres világbajnok úgy érzi, hogy az alapok lerakásával jelentős mértékben hozzájárult a Mercedes idei formajavulásához. A csillagos márkát a hétvégi Belga Nagydíj előtt már a Red Bull fő ellenfelének, a bajnokság egyik favoritjának tartják.

Tovább
0

Mit keresett Ecclestone Alonsóékkal a Hungaroring tribünjén?



Hatalmas meglepetést szerzett Bernie Ecclestone azoknak a gyerekeknek, akik az Erzsébet-program keretein belül látogathattak ki pénteken a Hungaroringre: a két szabadedzés között az F1-főmogul meglátogatta őket a Silver 3-as tribünön, ráadásul magával vitte a mezőny néhány klasszisát is.

Tovább
0

Miért kesereg Hamilton a Magyar Nagydíj előtt?



Három győzelmével Lewis Hamilton a jelenlegi Forma-1-es mezőny legeredményesebb tagja a Hungaroringen, tavaly is a brit győzött, de idén nem a legjobb előjelekkel érkezik Mogyoródra. A technikai jellegű problémák mellett a 2008-as világbajnok életét még szívügyek is keserítik…

Tovább
0

Nem egyforma Hamilton és Rosberg kormánya - videó



Látszólag egyforma a két Mercedes-Ezüstnyíl kormánya, de mégsem: Giorgio Piola, a kiváló olasz Forma-1-es technikai illusztrátor remek videóban tárja fel, hogy mi az eltérés Nico Rosberg és Lewis Hamilton kormánya között.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek