Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Csúcstalálkozó: Hamilton és Moss Silverstone-ban



Csúcstalálkozóra került sor pénteken, Silverstone-ban a Mercedes jóvoltából: a német márka két különböző generáció szigetországi szupersztárját, Sir Stirling Mosst és Lewis Hamiltont, valamint autóikat hozta össze a Brit Nagydíjnak otthont adó pályán.

Tovább
0

Ecclestone is csak csettintett a Mercik időmérő-uralmára



Bernie Ecclestone is csak elégedetten bólogatott, miután a Mercedes a zsinórban harmadik pole pozícióját szerző Nico Rosberg vezérletével Monacóban is kisajátította az első rajtsort. Azt valószínűleg a Forma-1 főguruja sem tudja, hogy milyen eredményt hoz a vasárnapi összecsapás, mindesetre szemlátomást örült a csillagosok produkciójának.

Tovább
0

Ezüstnyilasabb lesz Barcelonától a Mercedes



Jelentős változások mennek végbe a Mercedes istállónál az évad európai szakaszát megnyitó, a hétvégén esedékes Spanyol Nagydíjon. Megújul a színezet, jön az évad első komolyabb fejlesztési csomagja, a menedzsmentet erősítő Niki Lauda azonban hangsúlyozza: csodát így sem várhatnak.

Tovább
0

Hamilton már nincs jóban a McLarennel?



Úgy tűnik, hogy végérvényesen lőttek a családi idillnek Lewis Hamilton és a McLaren között: az idei évre a Mercedeshez átigazolt McLaren-nevelésű brit pilóta Szahírban egy olyan szösszenetről számolt be, amely erről árulkodik.

Tovább
0

Kerékcsere soha nem látott közelségből - videó



Különleges videóval kedveskedik a rajongóknak a Mercedes istálló: a csillagos különítmény olyan közel viszi az érdeklődőket a Forma-1-es futamok egyik legmisztikusabb részéhez, a kerékcseréhez, amelynél közelebb talán már nem is lehet…

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek