Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Leclerc ajnározásával is gyengíti Vettelt a Mercedes tábora?




Lewis Hamiltonról és a Mercedesről régóta tudjuk, hogy profik a pályán kívüli, pszichológiai hadviselésben is. A brit pilóta és a csillagos csapat most adja újabb jelét ennek: nem győzik dicsérni a Ferrari versenyzőjét, Charles Leclerc-t, amit a vörösök másik pilótája, Sebastian Vettel nagy valószínűség szerint eléggé nehezen visel. Ezzel már most, az idény elején bevihetnek egy komoly gyomrost a németnek.

Tovább
1

Melbourne-ből jelentjük: Vettelt nem a bajusza lassította le




Sebastian Vettel nyilvánvalóan nehezen viselte, hogy a Ferrari vérmes reményei ellenére az évadnyitó Ausztrál Nagydíj időmérő edzésén 7 tizedmásodperces vereséget szenvedett Lewis Hamiltontól, de a német nem zuhant össze. Sőt, a kvalifikációt követő forgatagban még némi poénkodásba is hajlandó volt belemenni…

Tovább
0

Melbourne-ből jelentjük: Mit gondol a főnök a Mercedes fölényéről?




Hiába várt Ferrari-fölényt a nagyvilág az F1-es évadnyitó Ausztrál Nagydíjra, az évadnyitó futam időmérő edzésén a Mercedes robbantott: Lewis Hamilton agyoncsapta a mezőnyt, amihez Valtteri Bottas adta a díszkíséretet. Az eredmény nem csak a két versenyzőt lepte meg, hanem a csapatfőnök Toto Wolffot is: az F+1 Blog a melbourne-i kvalifikáció után a Mercedes főnökének sajtóértekezletén fülelt és jegyzetelt.

Tovább
0

Van, aki máris odaítélte az idei vb-címet Vettelnek



F1 Forma-1 Sebastian Vettel Ferrari Lewis Hamilton Mercedes Heinz-Harald Frentzen
Talán még a szokásosnál is őrültebb a tippelősdi a 2019-es szezon rajtjának erőviszonyaival kapcsolatban, azonban máris van, aki világbajnokot hirdetett. A korábbi F1-es pilóta, a viszonylag ritkán nyilatkozó Heinz-Harald Frentzen a tesztidőszak alapján kijelentette: Sebastian Vettel világbajnoki címért várja az idei évadtól. Igaz, a német méltatta a címvédő Lewis Hamiltont is.

Tovább
0

Bottas: Vége a jófiús korszaknak, jöhet az igazi harc!




Üzenetértéket tulajdonít borostájának a Mercedes versenyzője, Valtteri Bottas: a tavaly csúnyán leszerepelt finn a téli időszakban arcszőrzetet növesztett, amellyel elmondása szerint külsőleg is azt szeretné sugallni, hogy lezárta "jófiús" korszakát. Állítja: ha kell, csapaton belüli balhékba is belemegy, mert nem elégszik meg a jelenlegi státuszával.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek