Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Nagy bulit csapott a gyárban a világbajnok Mercedes - fotók



F1 Forma-1 Lewis Hamilton Valtteri Bottas Toto Wolff Mercedes
Gigabulit csapott a nagy-britanniai Brackley-ben található főhadiszállásán a Mercedes istálló: a Brazíliából hazatérő különítmény a gyári dolgozókkal együtt ünnepelte meg, hogy zsinórban ötödször is elhódították az F1 egyéni és a konstruktőri vb-címeit.

Tovább
0

Fangio családja meglepte Hamiltont



F1 Forma-1 Lewis Hamilton Juan Manuel Fangio Mercedes Brazil Nagydíj
Különleges meglepetésben volt része Interlagosban Lewis Hamiltonnak: a Mercedes ötszörös világbajnokát meglátogatta a másik legendás ötszörös bajnok, az argentin Juan Manual Fangio családja. A brit nemcsak kapott, hanem adott is ajándékot.

Tovább
0

Hamiltonék a Mercedes-dolgozók milliós prémiumáért hajtanak




Lewis Hamilton már ötszörös világbajnokként rajtol a hétvégi Brazil Nagydíjon, ahol csapattársával, Valtteri Bottasszal pontot tehetnek a konstruktőri titulusért zajló küzdelem végére is. A Mercedes munkatársai remélik, hogy így is lesz, csapatsiker esetén ugyanis a kiszivárgott hírek szerint 3,5 millió forintnak megfelelő prémiumra számíthatnak - mind a kilencszázan!

Tovább
0

Ecclestone bizonyítványt osztott az F1 élharcosainak




Mióta száműzték az F1 éléről, azóta csak ritkán szólal meg Bernie Ecclestone, viszont amit mond, az általában nagyot szól. A napokban az idei világbajnokság két főszereplőjét, Lewis Hamitont és Sebastian Vettelt értékelte a 88. születésnapját épp a mai napon ünneplő korábbi főmogul, aki a britet az egekig magasztalta, a németről pedig úgy gondolja, hogy a háttérben zajló menedzsmentviták miatt nem kapott elegendő támogatást idén a Ferraritól.

Tovább
0

Bottas megtanulta a leckét 2018-ban?



F1 Forma-1 Valtteri Bottas Mercedes Toto Wolff Lewis Hamilton
Nincs könnyű helyzetben a Forma-1-es mezőny egyik legszimpatikusabb pilótájának tartott Valtteri Bottas, azonban felettese, a Mercedes istállót irányító Toto Wolff kiáll mellette. A szakvezető szerint a finn komoly leckét kapott és tudja, mit kell tennie ahhoz, hogy a 2019-es szezon jobban alakuljon számára.

Tovább
3

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek