Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Ecclestone nem tud élni F1 nélkül




Komoly üzenetértéke lehet annak, hogy a posztjáról tavaly eltávolított F1-főmogul, Bernie Ecclestone hirtelenjében újra előkerült. Tavaly csak néhányszor bukkant fel a paddockban a veterán brit üzletember, a hétvégi Azerbajdzsáni Nagydíj viszont már a második olyan forduló idén, amikor feltűnik a körforgásban. Annyi bizonyos: van célja annak, hogy Mr. E mutatja magát.

Tovább
1

Hamilton trükkje a Ferrari-pletyka?



F1 Forma-1 Lewis Hamilton Mercedes Ferrari Brit Nagydíj Toto Wolff
Nagyon úgy tűnik, hogy Lewis Hamilton akármikor, akárhol versenyez, a Forma-1-es paddock nem akar leszállni arról a teóriáról, hogy a brit egy napon a Ferrari kötelékében száll majd ringbe. Bár jelenleg semmilyen jel nem utal arra, hogy a háromszoros világbajnok vörösre szeretné cserélni az ezüstszínű overallt, Silverstone-ban újra előkerült a téma: lehet, hogy maga az érintett áll a háttérben?

Tovább
0

Bottas: Mi más lehetne a célom, mint a bajnoki cím?



F1 Forma-1 Valtteri Bottas Mercedes Lewis Hamilton Mark Webber Osztrák Nagydíj
Noha Valtteri Bottast beárazta a közvélemény a Mercedes másodhegedűsének, a vasárnapi Osztrák Nagydíjon megszerzett második győzelme után a finn klasszist a paddockban egycsapásra átsorolták a vb-esélyesek közé. Maga az érintett nem tiltakozik, a csapattárs Lewis Hamilton sem, ám az F+1 Blog által megkérdezett szakértők között is vannak még olyanok, akik szerint túlzás érdemi bajnokaspirásnak titulálni az északi.

Tovább
0

Hamilton új tetkóval ünnepli a sanghaji diadalt



F1 Forma-1 Lewis Hamilton Mercedes Sebastian Vettel Ferrari Kínai Nagydíj
Lewis Hamilton szó szerint magára vésette múlt vasárnap aratott ötödik sanghaji Forma-1-es futamgyőzelmét, a brit pilóta egy új tetkót varratott magára a kínai diadal örömére. A háromszoros világbajnok rendkívüli vb-harcra rendezkedik be Sebastian Vettel és a Ferrari ellen.

Tovább
0

Bottas aláveti magát a Mercedes akartának



F1 Forma-1 Valtteri Bottas Lewis Hamilton Toto Wolff Mercedes Kínai Nagydíj
Valtteri Bottas szerint a Mercedes vezérkar nem tiltja, hogy versenyhelyzetben megmérkőzzön Lewis Hamiltonnal, ugyanakkor a finn azt is deklarálta: amennyiben a menedzsmenttől csapatutasítást kap, tiszteletben fogja tartani azt. Az északi pilóta számára éppen ez a hozzáállás lehet a kulcs: ha nyugalom van a gárdán belül, jó esélye van a jelenlegi egyéves szerződés meghosszabbítására.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek