Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Afrikai F1: A kérdés már csak az, hogy hol és mikor?




A színfalak mögött jóideje zajlik az ötletelés azzal kapcsolatban, hogy az F1-es világbajnoki sorozatnak vissza kellene térnie Afrikába, a kérdés pedig immáron nem az, hogy lesz-e futam a fekete kontinensen, sokkal inkább az, hogy hol és mikor. Mint az F+1 Blog az F1-es kereskedelmi ügyek felelősétől, Sean Bratches-től megtudta: döntés egyelőre nincs.

Tovább
0

Abu Dhabi vb-harc nélkül is az F1 idényzárója akar maradni



F1 Forma-1 Formula One Management Liberty Media Abu Dhabi Nagydíj

Ahogyan az megszokott, 2018-ban is az Abu Dhabi Nagydíj zárja a Forma-1-es szezont és a helyi szervezők annak ellenére is ragaszkodnak ehhez a státuszhoz, hogy idén újra tudomásul kell venniük: egyik világbajnoki titulus sorsa sem itt dől el.

Tovább
0

Ecclestone bizonyítványt osztott az F1 élharcosainak




Mióta száműzték az F1 éléről, azóta csak ritkán szólal meg Bernie Ecclestone, viszont amit mond, az általában nagyot szól. A napokban az idei világbajnokság két főszereplőjét, Lewis Hamitont és Sebastian Vettelt értékelte a 88. születésnapját épp a mai napon ünneplő korábbi főmogul, aki a britet az egekig magasztalta, a németről pedig úgy gondolja, hogy a háttérben zajló menedzsmentviták miatt nem kapott elegendő támogatást idén a Ferraritól.

Tovább
0

Már idén lehet élő sisakkamerás kép az F1-es közvetítésekben?




Továbbra sem tett le arról a Liberty Media és a Formula One Management, hogy már a közeljövőben a versenyzők sisakjában, szemmagasságban elhelyezett kamerák képével színesítsék a televíziós közvetítéseket. A kísérletek jelenlegi legfőbb hajtóereje Fernando Alonso, aki ilyen felvételeket szeretne magával vinni emlékként a Forma-1-ből.

Tovább
0

Ilyen volt a nagy montreali F1-es evezősderbi - fotók a helyszínről



F1 Forma-1 Kanadai Nagydíj Liberty Media The Great F1 Raft Race Jánvári Zsolt Haas F1 Team
Tavaly a Liberty Media feltámasztotta a Forma-1-es istállók már-már feledésbe merült legendás evezősversenyét Montrealban, ahol idén ismét megrendezték a különös összecsapást. Idén ráadásul magyar résztvevő is volt a mezőnyben, ugyanis a Haas F1 Team együttesének tagja volt elektronikai technikus honfitársunk, Jánvári Zsolt is. Exkluzív fotók a helyszínről.

Tovább
0
«
12

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek