Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Ecclestone nem tud élni F1 nélkül




Komoly üzenetértéke lehet annak, hogy a posztjáról tavaly eltávolított F1-főmogul, Bernie Ecclestone hirtelenjében újra előkerült. Tavaly csak néhányszor bukkant fel a paddockban a veterán brit üzletember, a hétvégi Azerbajdzsáni Nagydíj viszont már a második olyan forduló idén, amikor feltűnik a körforgásban. Annyi bizonyos: van célja annak, hogy Mr. E mutatja magát.

Tovább
1

Megőrült a Forma-1 Räikkönen ifjú rajongójáért 



F1 Forma-1 Kimi Räikkönen Spanyol Nagydíj Liberty Media Ferrari
Semmi kétség: a Kimi Räikkönen kiesésekor kétségbeesetten síró négyéves forma kissrác volt a Spanyol Nagydíj szenzációja. A fiatal szurkolót a Ferrari már a futam közben a paddockba invitálta, ahol találkozott hősével és megkapta a finn klasszis sapkáját dedikálva, de kalandjai ezzel nem értek véget.

Tovább
1

Ross Brawn: Nagyon fontos a Magyar Nagydíj!



F1 Forma-1 Ross Brawn Liberty Media Hungaroring Magyar Nagydíj Spanyol Nagydíj

Ross Brawn, a Ferrari és a saját nevét viselő alakulat korábbi sikergyárosa az idei évadtól kezdve a megújult Formula One Management kötelékét erősíti, mégpedig a sportszakmai ügyek felelőseként. Új minőségében az F+1 Blognak a Spanyol Nagydíj helyszínén, Barcelonában nyílt első ízben lehetősége kérdezni a brit szakembert, akitől megtudtuk: akárcsak Ecclestone, az új vezérkar is ragaszkodik a Magyar Nagydíjhoz.

Tovább
0

Hamilton megmutatta a Mercedes Melbourne-i rejtekhelyét



F1 Forma-1 Lewis Hamilton Mercedes Liberty Media Facebook Live Sebastian Vettel Ferrari Ausztrál Nagydíj
Lewis Hamilton előbb behúzta az elsőséget az évadnyitó Ausztrál Nagydíj két szabadedzésén, majd élt a Liberty Mediától kapott lehetőséggel és egy Facebook Live adás keretein belül megmutatta a Mercedes Melbourne-i hospitality-létesítményét a kíváncsiskodó rajongóknak.

Tovább
0

Új főhadiszállásra költözik a Forma-1



F1 Forma-1 Bernie Ecclestone Liberty Media
Költözik a Forma-1: a sportág irányítását januárban átvevő cégcsoport, a Liberty Media úgy döntött, hogy nem maradnak a lapátra tett nagyfőnök, Bernie Ecclestone híres-hírhedt londoni székhelyén, hanem átköltöznek a brit főváros egy másik prominens irodaházába. Kiderült ugyanakkor az is, hogy Ecclestone holdudvarából nem mindenki került lapátra az új vezetés érkezésével.

Tovább
0
12
»

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek