Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Mit keres Senna F1-es Lotusa a 22. emeleten?



F1 Forma-1 Lotus 97T Ayrton Senna Elio De Angelis
Ayrton Senna és a Forma-1 imádata nem ismer határokat: erre szolgáltatott példát egy brazil fanatikus, aki képes volt egy Sao Pauló-i apartmanház 22. emeletén található lakásába felvitetni a háromszoros világbajnok 1985-ben használt Lotus 97T-jének replikáját, csak hogy minden nap gyönyörködhessen benne.

Tovább
0

Megtartja a Lotus bombanőjét a Renault



F1 Forma-1 Carmen Jorda Renault Lotus
Noha a többség egy lyukas garast sem adott volna érte, a szerdai, Párizsban tartott csapatbemutató rendezvényen kiderült: a Renault gyári gárdája átvette a Lotustól Carmen Jordát is, akit a publikum nem tartott többnek mutatós kiegészítőnél. A pilótanő a folytatásban is szimulátoros fejlesztőpilótaként tevékenykedik majd, de versenyzési lehetőséget is kap a franciáktól.

Tovább
0

Megkötötték a Lotus-Renault házasságot



F1 Forma-1 Lotus Renault Gerard Lopez Abu Dhabi Nagydíj
Szinte biztos, hogy a jövő hét végén esedékes évadzáró Abu Dhabi Nagydíjon megtörténik a régóta halogatott Lotus-Renault házasság bejelentése. Gerard Lopez, az enstone-i istálló jelenlegi többségi tulajdonosa már megerősítette: az üzlet megköttetett, ráadásul annak keretein belül neki is maradnia kell a különítménynél.

Tovább
0

Így lesz sakkbábú a Forma-1-es autókból



Nagy valószínűség szerint minden idők legvagányabb sakk-készletét rakta össze a Lotus Forma-1-es szerelőinek egy csapata: a bábukat eredeti versenyautó-alkatrészekből eszkábálták.

Tovább
0

Ki lesz a Renault Forma-1-es csapatfőnöke?



Noha a Lotus felvásárlásával kapcsolatban a Renault eddig csak egy szándéknyilatkozatot írt alá, különféle források máris arról számolnak be, hogy a francia autógyár leendő gyári csapatánál meglepetésre is lehet számítani. Ha minden igaz, a csapatfőnök biztosan nem az lesz, akire eddig a közvélemény tippelt…

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek