Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Megkapta az FIA különdíját a Magyar Nagydíj sportbírói gárdája



F1 Forma-1 MNASZ FIA Oláh Gyárfás Magyar Nagydíj Hungaroring
Eldőlt, hogy a Forma-1-es Magyar Nagydíj lebonyolítását végző sportbírói gárda kapja az idei év legjobbjainak járó elismerést. A díjra Oláh Gyárfás, a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség (MNASZ) elnöke terjesztette fel a hazai sportbírókat, és a sikerről is a hazai FIA-tagszervezet első embere számolt be.

Tovább
0

FIA-különdíjra jelölték a Magyar Nagydíj sportbíróit




Rangos elismerésben részesülhet a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) részéről a Forma-1-es Magyar Nagydíj posztos- és gyorsbeavatkozó sportbíróinak csapata. Mint Oláh Gyárfástól, a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség (MNASZ) elnökétől az F+1 Blog megtudta: a hazai FIA-tagszervezet különdíjra terjesztette fel a népes társaságot, amely a világszervezet illetékeseitől az idei futam után még a szokásosnál is jobb visszajelzéseket kapott.

Tovább
0

Magyarok, akik előtt nincs titok a Forma-1-es garázsokban



Nincs olyan Forma-1-es Magyar Nagydíj, amely után az FIA ne méltatná a lebonyolításban résztvevő magyar sportszakmai stáb munkáját. Messze földön híres sportbíróinkat rendszerint látjuk a Hungaroring posztjain, a garázsok mélyén dolgozó technikai ellenőreinkről viszont kevés szó esik, pedig őket legalább olyan magas szinten jegyzik. Az F+1 Blog a nemzeti technikai ellenőrök főnökét, Balla Zoltánt kérdezte arról, hogy milyen feladatokat látnak el az év legfontosabb hazai versenyhétvégéjén.

Tovább
0

Közúti jogsira hajt a nyári szünetben a kis Verstappen




Nem fog unatkozni a Forma-1 nyári szünetében Max Verstappen, aki a Magyar Nagydíjon elért 4. helyezéssel rövidke pályafutásának eddigi legjobb eredményét produkálta. A Toro Rosso csodagyereke az autóvezetői engedély megszerzésének szenteli a Belga Nagydíjig hátralevő időt.

Tovább
1

Vettel két trófeával távozott a Hungaroringről




Először nyert a Hungaroringen pályafutása során Sebastian Vettel, a Ferrari pilótája, de mindjárt két trófeával távozhatott Mogyoródról. A négyszeres vb-első a futamot követő sajtótájékoztatón panaszba tette, hogy nem porcelán trófeát kapott a várva várt első magyarországi győzelemért, ám a versenypálya gyorsan megoldotta a helyzetet.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek