Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Elszívta a békepipát a Red Bull és a Renault



Nagyon úgy tűnik, hogy a Renault Sport Forma-1-es részlegénél a közelmúltban végbement vezetőváltás jó hatással van a francia gyártó és a Red Bull kapcsolatára. Christian Horner a Hungaroringen elismerte: Cyril Abiteboul visszatérésével rendeződtek a vitás kérdések és a szakításról szóló hosszas spekulációhajdárat után újra békés és konstruktív a felek együttműködése.

Tovább
0

Nem adja fel az idei fejlesztéseket a küszködő McLaren




Nem adja fel a gyatrán muzsikáló MP4-29 típusjelű versenygép fejlesztését a McLaren istálló - árulta el Eric Boullier, a wokingi egylet versenyigazgatója a Magyar Nagydíj kvalifikációját követő sajtóértekezleten.

Tovább
0

Hülkenberg: Előbb vagy utóbb meglesz a dobogó!



Rajongók garmadája gondolja úgy, hogy Nico Hülkenberg, a Force India versenyzője igazán megérdemelne végre egy esélyt egy topcsapatnál a Forma-1-ben. A németet legtöbbször a Ferrarival hozzák összefüggésbe: a pilóta az F+1 Blognak nyilatkozva elismerte, hogy tavaly tényleg érdemi esélye volt a maranellóiakhoz igazolni, ami nem jött össze, de nem is bánkódik emiatt.

Tovább
0

Perez öt éven belül világbajnok akar lenni - interjú



Sergio Perez nem elégedetlen azzal, ahogyan az idei szezonja alakul a Force India istállónál, ugyanakkor nem bánta meg, hogy tavalyelőtt hirtelen felindulásból a Ferrari helyett a McLarent választotta, ahonnan egyetlen gyötrelmes idény után távoznia kellett. Az egyéni tabellán 29 egységgel a 11. pozíciót elfoglaló mexikói pilótát a Magyar Nagydíj csütörtöki napján, a csapat karóráiról gondoskodó TW Steel sajtódélutánján faggatta az F+1 Blog.

Tovább
0

Van-e keresnivalója egy 18 éves srácnak az F1-ben?



Ha a Sauber orosz befektetői révén 2014-ben valóban lehetőséghez jut, Szergej Szirotkin 18 évesen válna Forma-1-es versenyzővé, ami abszolút csúcs lenne. A mezőny tagjai egyelőre csodálkoznak az új jövevényen, s mint a Hungaroringen többen is elárulták: nem feltétlenül a szemtelenül fiatal kor, sokkal inkább az előképzettség hiánya miatt tartanák kockázatosnak az orosz előléptetését.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek