Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Gigabulival búcsúztatta Malajzia a Forma-1-et



F1 Forma-1 Maláj Nagydíj Chase Carey Petronas
Megadták a módját a Maláj Nagydíj szervezői: a viadal promótere a főszponzorral, a Petronas állami olajtársasággal karöltve a szombati időmérő edzés után gigantikus barbecue-partival búcsúztatta el a Forma-1 utazó cirkuszát, amely idén utoljára vizitált az országban.

Tovább
0

Csak jövőre viheti Newey jobbkezét a McLaren



Sikerült kiviteleznie a Red Bullnak, hogy a McLarenhez igazoló aerodinamikai vezető, Peter Prodromou csak 2015-ben csatlakozhasson a wokingi alakulathoz, ahol korábban is dolgozott. A fejleményt Jonathan Neale, a McLaren ügyvezetője erősítette meg egy német lapnak.

Tovább
0

Beszólt a Lotus a McLarennek és a Red Bullnak



Ugyan a Red Bull és a Mercedes ellopta a showt a Maláj Nagydíjon, a szepangi hétvégén - ha nem is teljesítmény tekintetében - kitett magáért a Lotus is: a melbourne-i győzelem után felbátorodott fekete-arany egylet ekézte a McLarent és a Red Bullt.

Tovább
0

Kerékcsere soha nem látott közelségből - videó



Különleges videóval kedveskedik a rajongóknak a Mercedes istálló: a csillagos különítmény olyan közel viszi az érdeklődőket a Forma-1-es futamok egyik legmisztikusabb részéhez, a kerékcseréhez, amelynél közelebb talán már nem is lehet…

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek