Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Már jövőre robbantana a Hondával a Toro Rosso



F1 Forma-1 Toro Rosso Honda Franz Tost Malajziai Nagydíj
Máris jobb a Honda hajtáslánca, mint azt sokan gondolják! Így vélekedik a McLaren által lepattintott gyártó portékájáról az új szövetséges, a Toro Rosso csapatfőnöke, Franz Tost, aki nem titkolja: arra számít, hogy a Red Bull juniorcsapata már jövőre is versenyképes lesz a japánok által gyártott szívvel.

Tovább
1

Vezetnek, várnak és reménykednek a Ferrari F1-es ifjoncai



F1 Forma-1 Charles Leclerc Antonio Giovinazzi Sauber Haas Ferrari Malajziai Nagydíj
A Ferrari két rangidős akadémistája is lehetőséget kapott a Malajziai Nagydíj pénteki első szabadedzésén: Charles Leclerc első ízben vezetett a Saubernél, Antonio Giovinazzi pedig negyedszer a Haasnál. Mindkét pilóta reménykedik abban, hogy jövőre már versenyezhetnek is az F1-ben, ugyanakkor állítják: még nem tudják, hogy milyen feladatot kapnak 2018-ra.

Tovább
0

Itt a Vettel-rap: Blue flag!



Sebastian Vettel nemcsak a volán mögött nyújtott teljesítményével, hanem a csapatrádiós produkciójával is maradandót alkotott a múlt vasárnapi Malajziai Nagydíjon aratott győzelmekor. Olyannyira, hogy egy nem feltétlenül jóindulatú rajongó rap-alapokon megzenésítette a Ferrari versenyzőjének csapatrádiós gyöngyszemeit…

Tovább
0

Felrobbant az olasz és a német sajtó a Vettel-Ferrari győzelemtől




Március 29-e valószínűleg aranybetűkkel kerül be az olasz motorsport idei évkönyvébe, köszönhetően annak, hogy Sebastian Vettel a Malajziai Nagydíjon váratlanul megtörte a Ferrari hosszas győzelmi ínségét és erre a MotoGP-legenda Valentino Rossi is rátett egy lapáttal: a taljánok nemzeti hőse a Katari Nagydíjon diadalmaskodott. Nem csoda, hogy az ottani lapok címlapjairól a két nagymenő vigyorgott hétfő reggel, s ünnepet ül a német sajtó is.

Tovább
2

Ilyen egy nagy jelentőségű Forma-1-es győzelem



Függetlenül attól, hogy valaki szimpatizál-e a Ferrarival vagy sem, a dolgok jelenlegi állása szerint kötelező egyetérteni abban, hogy Sebastian Vettel és a maranellói vörösök szepangi győzelménél jobb dolog aligha történhetett a Forma-1-el az idei virágvasárnapon. A váratlan malajziai diadal ráadásul még annál is fontosabb, mint amilyennek tűnik.

Tovább
0
«
12

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek