Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Puffog a Mercedes egyik ifjonca a másik miatt



F1 Forma-1 Manor Pascal Wehrlein Esteban Ocon Mercedes Toto Wolff Force India
Zokon vette Pascal Wehrlein, a Mercedes kegyeltje, hogy a hátsó régió pilótakeringőjéből a csillagos márka másik patronáltja, Esteban Ocon jött ki jobban. Míg a francia a Force Indiánál folytatja, a német kénytelen a Manornál maradni: mint mondja, a világ nem dőlt össze, de jobban örült volna, ha neki adják ezt a lehetőséget…

Tovább
0

Nem gyarmatosítja a Manort a Mercedes



F1 Forma-1 Manor Pascal Wehrlein Esteban Ocon Mercedes Toto Wolff Belga Nagydíj
A Belga Nagydíjtól már két Mercedes-kötődésű pilóta hajt a sereghajtó Manor istállónál, ám Toto Wolff, a csillagos márka sportigazgatója szombaton nyomatékosította: a kiscsapatot továbbra sem lehet fiókcsapatnak tekinteni és nem készülnek arra, hogy hivatalos junioralakulatként működtessék. Azt persze nem zárta ki, hogy a jövőben még szorosabbra fűzik a szálakat.

Tovább
0

Wehrleint jobb csapathoz viheti a Mercedes



F1 Forma-1 Pascal Wehrlein Manor Mercedes Osztrák Nagydíj
Vasárnap, Spielbergben az Osztrák Nagydíj utolsó körös Mercedes-balhéjának árnyékában még a helyszínen is csak keveseknek tűnt fel, de Pascal Wehrlein kisebbfajta csodát vitt véghez és pontot szerzett a sereghajtó Manor kötelékében. A tavalyi DTM-bajnok nem is olyan rég még álmodni sem nagyon mert arról, hogy valaha is a Forma-1 közelébe kerül, most pedig már arról pletykálnak, hogy jövőre átigazolhat egy nagyobb Mercedes-kötődésű alakulathoz.

Tovább
1

Ki lehet-e húzni egy F1-szezont SMS-adományokból?



F1 Forma-1 Rio Haryanto Manor
Nem biztos, hogy a Manor Forma-1-es újoncának, Rio Haryantónak bejön az SMS-kampány, amellyel az idei szezonját igyekszik finanszírozni. Az indonéziai rajongók egyszerűen támogathatják a pilótát, aki a napokban megjegyezte: nem merne mérget venni arra, hogy elegendő pénzt tud összegyűjteni ahhoz, hogy végigcsinálja az évadot.

Tovább
0

Botrányhős szakembert állítanak a Manor élére




Nem volt alaptalan a Mexikói Nagydíj idején felmerült pletyka, a legkisebb Forma-1-es istálló, a Manor vezérkara biztosan átalakul. A különítményt a télen megmentő John Booth csapatfőnök és Graeme Lowdon sportigazgató a szezon végén távozik, a McLaren korábbi sportigazgatója, a "hazudós" Dave Ryan pedig érkezik a gárdához.

Tovább
0
«
12

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek