Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Élet az akadémián: Így neveli a jövő F1-es sztárjait a Ferrari




Sergio Perez volt az első, aki a Ferrari tehetséggondozó akadémiájáról eljutott a Forma-1-ig, jelenleg pedig Charles Leclerc az aktuális szenzáció, ám számos fiatal van a programban, akik a különféle juniorkategóriákban azért küzdenek, hogy az elődök nyomába léphessenek. Az F+1 Blog annak nézett utána, hogy milyen is az élet az akadémián, hogyan készítik fel a fiatalokat a vörösöknél.

Tovább
0

Pletykaözön a Ferrari körül Barcelonában



Felszállóágba került idén a Ferrari, ám az olasz alakulatnál az átfogó átszervezés után sem minden papsajt: a Spanyol Nagydíj helyszínén, Barcelonában például egy olyan probléma bukott ki, amelyen eleinte az egész paddock csak nevetett, ám szombatra kiderült, hogy nagyon is van alapja az egyébként tényleg kissé furának tűnő ügynek…

Tovább
0

Tíz éve született az első magyar pont az F1-ben



Június 20-ának piros betűs ünnepnek kellene lennie a magyar autó- és motorsportok kalendáriumában: nem az, de idén mindenképpen különös ez a nap, ugyanis éppen tíz éve annak, hogy az első magyar Forma-1-es pilóta, Baumgartner Zsolt egy Minardival pontot szerzett Indianapolisban, az Egyesült Államok Nagydíján. Az F+1 Blog a fegyvertény legfontosabb háttérembereivel beszélgetett a pontról és a magyar pilótáról.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek