Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Vörösbe öltöztetné Russellt a Ferrari?




Hiába hangoztatja úton-útfélen Sebastian Vettel, hogy a Ferrarinál marad szerződésének 2020 végi lejártáig, a maranellói alakulatnál arra is fel vannak készülve, hogy a négyszeres világbajnok esetleg már az idei szezon végén távozik. A vörösök vészforgatókönyvön dolgoznak, az esetleges pótlás ügyében pedig - bármilyen hihetetlen - a legnagyobb riválist, a Mercedest is megkeresték.

Tovább
3

Új mérnökök sorát igazolta le sutyiban a Ferrari




Nehéz elhinni a jelenlegi Ferrarit látva, hogy Mattia Binotto képes tartani nemrégiben tett ígéretét és olyan csapatot épít Maranellóban, amelyet a Schumi-érában láthatott a tifosi. Az F+1 Blog Montrealban úgy értesült, hogy a küszködés közepette a szakvezető dolgozik a Scuderia megerősítésén és az elmúlt hetekben több posztra is új mérnököket igazolt, akik közül néhányan már be is kapcsolódtak a munkába.

Tovább
0

Hová tűnt Vettel bajusza?




Nagyon úgy tűnik, hogy a 2019-es F1-es szezon egyik legmegosztóbb újítása, Sebastian Vettel bajusza immáron a múlté: a német a héten már a bizarr arcszőrzet nélkül érkezett a Ferrari főhadiszállására, Maranellóba.

Tovább
0

Apja korábbi menedzsere már Vettel helyén látja a kis Schumit




Noha még csak egyetlen F2-es fordulón van túl, az F1-es nyüzsgésből ítélve arra lehet következtetni, hogy melegszik a pite a hétszeres világbajnok Michael Schumacher fia, Mick körül. Így vélekedik Schumi korábbi menedzsere, Willi Weber is, aki kerek-perec kimondta: szerinte a Ferrarinál már eldöntötték, hogy Mickből alkotják meg Sebastian Vettel utódját.

Tovább
0

A nagyfőnök mondja: új szelek fújnak a Ferrari háza táján



F1 Forma-1 Bahreini Nagydíj 2019 Louis Camilleri Ferrari Mattia Binotto Charles Leclerc Sebastian Vettel
Új szelek fújnak a Ferrari háza táján Louis Camilleri szerint: az olasz márka vezérigazgatója a Bahreini Nagydíjon tett látogatása során megszellőztette, hogy új szellemiséget igyekeznek meghonosítani Maranellóban, arra törekedve, hogy erősítsék a csapategységet. A nagyfőnök rendületlenül hisz abban, hogy alakulata idén elérheti a hőn áhított célt, de tudja: az ellenfelek roppant erősek.

Tovább
0
«
12

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek