Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Izzadtságszagúan magyarázkodik a Ferrari vezérigazgatója



F1 Forma-1 Louis Camilleri Ferrari Spanyol Nagydíj 2019 John Elkann Maurizio Arrivabene
Mi mást tehetne a Ferrari vezérigazgatója, Louis Camilleri a katasztrofális szezonkezdet után, minthogy magyarázkodik? Az olaszok vezére szerint nincs pánik, a kétnapos barcelonai teszt pedig gyógyírt hozhat a rejtélyes gondokra, igaz, azt is elismerte: gyaníthatóan Monacóban sem lesz komoly esélye a vörösöknek a domináns Mercedes ellen.

Tovább
0

Most lett igazi Ferrari B-csapat az Alfa-Sauber



F1 Forma-1 Alfa Romeo Racing Ferrari Kimi Raikkönen Antonio Giovinazzi Fred Vasseur Maurizio ArrivabeneAzzal, hogy az Alfa Romeo hivatalosan is nevére vette a Saubert, a Ferrari újfent jelét adta annak, hogy komolyak a szándékok a svájci istállóval. A bejelentés óta csurrannak-csepegnek az információk azzal kapcsolatban is, hogy mennyire.

Tovább
0

Räikkönen marad, Arrivabene levegőhöz jut a Ferrarinál?



F1 Forma-1 Kimi Räikkönen Maurizio Arrivabene Louis Camilleri Sergio Marchionne Magyar Nagydíj Hungaroring
Nagyon úgy tűnik, hogy igaz a pletyka: Sergio Marchionne elnök halála minden tervet boríthat a Ferrari istállónál. Az F+1 Blog friss információi szerint tényleg erősen kérdőjeles a jövő évi, már véglegesítettnek hitt terv a pilótaösszeállítással kapcsolatban, ráadásul van olyan csúcsvezető is az istállónál, aki szintén levegőhöz juthat az új nagyfőnök, Louis Camilleri színre lépésével.

Tovább
0

Rápirított a Ferrari-ifjoncokra a csapatfőnök



F1 Forma-1 Ferrari Maurizio Arrivabene Charles Leclerc Antonio Giovinazzi

Finoman ugyan, de rápirított a Ferrari akadémiai növendékeire a Scuderia első embere, Maurizio Arrivabene: noha Charles Leclerc és Antonio Giovinazzi is szupertehetségként van számontartva, a szakvezető szerint még bőven mit bizonyítaniuk, ha egy napon a maranellói formáció kötelékében szeretnének versenyezni.

Tovább
0

Ferrari: Van ok a bizakodásra



F1 Forma-1 Maurizio Arrivabene Sebastian Vettel Kimi Räikkönen Belga Nagydíj
A belgiumi hétvége egyik nagy kérdése az volt, hogy a Ferrari képes lesz-e elmozdulni arról a holtpontról, amelyre a nyári szünet kezdete előtt kerültek. Véleményt alkotni nehéz, pláne annak fényében, hogy egyik maranellói pilóta futama sem volt tiszta Spa-Francorchamps-ban, Maurizio Arrivabene csapatfőnök ennek ellenére nyomatékosította: van ok a bizakodásra.

Tovább
0
«
12345

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek