Arrivabene nem akar Ferrari-Pirelli háborút


Noha Sebastian Vettel keményen odaszólt a Pirellinek a Belga Nagydíj utáni forró pillanatokban, Maurizio Arrivabene, a Ferrari csapatfőnöke a futamot követő sajtóértekezleten kijelentette: nem kell attól tartani, hogy elmérgesedik a két olasz mamutcég viszonya. Amellett persze a maranellói szakvezető is kiállt, hogy a különítmény a Pirelli jóváhagyásával választotta meg a négyszeres vb-első kiesését eredményező stratégiát...

0 Tovább

Bottas mégis a Ferrari pilótája lesz 2016-tól?


Valtteri Bottas megállapodott a Ferrarival és 2016-tól az olasz csapat kötelékében, Kimi Räikkönen helyén folytatja Forma-1-es pályafutását. Ezt állítja a Corriere dello Sport című olasz lap, amely szerint a szerződés hivatalos bejelentésére a hónap végéig biztosan nem történik meg.

0 Tovább

Újra dübörög a Räikkönen távozásáról szóló pletyka

Hiába derült ki a pilótaszakszervezet (GPDA) közvéleménykutatásán, hogy Kimi Räikkönen a jelenkor legnépszerűbb Forma-1-es pilótája, a pletykagyár nem irgalmaz: a hétvégi Brit Nagydíj előtt ismét felerősödtek azok a spekulációk, amelyek szerint a finnt nem tartja meg 2016-ra a Ferrari. Egy mértékadónak tartott olasz lap szerint az északi pilótát már csak a csoda tarthatja a vörösöknél.

0 Tovább

Ráharapott a mémgyár a megriadt Ferrari-főnökre


Arra akár mérget is vehetünk, hogy jelenleg nincs népszerűbb csapatfőnök a Forma-1-ben, mint a Ferrarit irányító Maurizio Arrivabene. A cigimarketingesből lett szakvezető antréja egyébként is jól sikerült, egyszerű, ám velős beszólásait kedveli a nemzetközi sajtó és a spielbergi nyitóedzésen történt boxutcai Massa-incidens óta a világhálós mémgyár sem akar leszakadni az olaszról.

0 Tovább

Pletykaözön a Ferrari körül Barcelonában

Felszállóágba került idén a Ferrari, ám az olasz alakulatnál az átfogó átszervezés után sem minden papsajt: a Spanyol Nagydíj helyszínén, Barcelonában például egy olyan probléma bukott ki, amelyen eleinte az egész paddock csak nevetett, ám szombatra kiderült, hogy nagyon is van alapja az egyébként tényleg kissé furának tűnő ügynek…

0 Tovább

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek