Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Újra dübörög a Räikkönen távozásáról szóló pletyka



Hiába derült ki a pilótaszakszervezet (GPDA) közvéleménykutatásán, hogy Kimi Räikkönen a jelenkor legnépszerűbb Forma-1-es pilótája, a pletykagyár nem irgalmaz: a hétvégi Brit Nagydíj előtt ismét felerősödtek azok a spekulációk, amelyek szerint a finnt nem tartja meg 2016-ra a Ferrari. Egy mértékadónak tartott olasz lap szerint az északi pilótát már csak a csoda tarthatja a vörösöknél.

Tovább
0

Ráharapott a mémgyár a megriadt Ferrari-főnökre




Arra akár mérget is vehetünk, hogy jelenleg nincs népszerűbb csapatfőnök a Forma-1-ben, mint a Ferrarit irányító Maurizio Arrivabene. A cigimarketingesből lett szakvezető antréja egyébként is jól sikerült, egyszerű, ám velős beszólásait kedveli a nemzetközi sajtó és a spielbergi nyitóedzésen történt boxutcai Massa-incidens óta a világhálós mémgyár sem akar leszakadni az olaszról.

Tovább
0

Pletykaözön a Ferrari körül Barcelonában



Felszállóágba került idén a Ferrari, ám az olasz alakulatnál az átfogó átszervezés után sem minden papsajt: a Spanyol Nagydíj helyszínén, Barcelonában például egy olyan probléma bukott ki, amelyen eleinte az egész paddock csak nevetett, ám szombatra kiderült, hogy nagyon is van alapja az egyébként tényleg kissé furának tűnő ügynek…

Tovább
0

Vettel örülne, ha Räikkönen maradna a Ferrarinál



Noha a Ferrari-csapatfőnök Maurizio Arrivabene szerint motivációs tényezőként kezelik azt, hogy Kimi Räikkönen lejáró szerződése még nincs meghosszabbítva, Sebastian Vettel a Bahreini Nagydíjon félreérthetetlen utalást tett arra, hogy a megállapodás elsősorban az egyre jobb formában hajtó finn pilótán múlik: ha igent mond, maradhat, ha nem, akkor nem.

Tovább
0

Ilyen egy nagy jelentőségű Forma-1-es győzelem



Függetlenül attól, hogy valaki szimpatizál-e a Ferrarival vagy sem, a dolgok jelenlegi állása szerint kötelező egyetérteni abban, hogy Sebastian Vettel és a maranellói vörösök szepangi győzelménél jobb dolog aligha történhetett a Forma-1-el az idei virágvasárnapon. A váratlan malajziai diadal ráadásul még annál is fontosabb, mint amilyennek tűnik.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek