efpluszegy

Vettel örülne, ha Räikkönen maradna a FerrarinálNoha a Ferrari-csapatfőnök Maurizio Arrivabene szerint motivációs tényezőként kezelik azt, hogy Kimi Räikkönen lejáró szerződése még nincs meghosszabbítva, Sebastian Vettel a Bahreini Nagydíjon félreérthetetlen utalást tett arra, hogy a megállapodás elsősorban az egyre jobb formában hajtó finn pilótán múlik: ha igent mond, maradhat, ha nem, akkor nem.

Tovább
0

Ilyen egy nagy jelentőségű Forma-1-es győzelemFüggetlenül attól, hogy valaki szimpatizál-e a Ferrarival vagy sem, a dolgok jelenlegi állása szerint kötelező egyetérteni abban, hogy Sebastian Vettel és a maranellói vörösök szepangi győzelménél jobb dolog aligha történhetett a Forma-1-el az idei virágvasárnapon. A váratlan malajziai diadal ráadásul még annál is fontosabb, mint amilyennek tűnik.

Tovább
0

Költözködik a Ferrari Forma-1-es részlegeKeveset lehetett hallani az utóbbi időben a Maranellóban, a gyár szomszédságában épülő új Ferrari-főhadiszállásról, immáron azonban biztos: a létesítmény elkészült, a Scuderia pedig nekilátott a beköltözésnek.

Tovább
0

Letette névjegyét a Ferrari új csapatfőnökeNem csak a versenyzők között találhattunk jó teljesítménnyel bemutatkozó újoncot az évadnyitó Ausztrál Nagydíjon, hanem a csapatvezető között is. Maurizio Arrivabene először vezette csatába csapatfőnökként a Ferrarit és a közvélemény szerint máris eleget tett az asztalra ahhoz, hogy ne csak úgy emlegessük, mint a "cigis fickót".

Tovább
0

Vettel mosolyogva készül a mestervizsgáraSebastian Vettel a 2015-ös szezon felkészülési időszakát sommázva határozottan jelentette ki, hogy helyesnek érzi azt a nagy port kavaró döntést, amelynek értelmében a tavalyi, számára meglehetősen satnyán sikerült évad után a Ferrarihoz távozott a Red Bulltól. Azt talán még a német pilóta legfanatikusabb rajongói sem vitatják, hogy az idei szezon komoly mestervizsga lesz számára, maga az érintett azonban nagy rutinnal hárította az erre vonatkozó kérdést.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek