Vettel örülne, ha Räikkönen maradna a Ferrarinál

Noha a Ferrari-csapatfőnök Maurizio Arrivabene szerint motivációs tényezőként kezelik azt, hogy Kimi Räikkönen lejáró szerződése még nincs meghosszabbítva, Sebastian Vettel a Bahreini Nagydíjon félreérthetetlen utalást tett arra, hogy a megállapodás elsősorban az egyre jobb formában hajtó finn pilótán múlik: ha igent mond, maradhat, ha nem, akkor nem.

0 Tovább

Ilyen egy nagy jelentőségű Forma-1-es győzelem

Függetlenül attól, hogy valaki szimpatizál-e a Ferrarival vagy sem, a dolgok jelenlegi állása szerint kötelező egyetérteni abban, hogy Sebastian Vettel és a maranellói vörösök szepangi győzelménél jobb dolog aligha történhetett a Forma-1-el az idei virágvasárnapon. A váratlan malajziai diadal ráadásul még annál is fontosabb, mint amilyennek tűnik.

0 Tovább

Költözködik a Ferrari Forma-1-es részlege

Keveset lehetett hallani az utóbbi időben a Maranellóban, a gyár szomszédságában épülő új Ferrari-főhadiszállásról, immáron azonban biztos: a létesítmény elkészült, a Scuderia pedig nekilátott a beköltözésnek.

0 Tovább

Letette névjegyét a Ferrari új csapatfőnöke

Nem csak a versenyzők között találhattunk jó teljesítménnyel bemutatkozó újoncot az évadnyitó Ausztrál Nagydíjon, hanem a csapatvezető között is. Maurizio Arrivabene először vezette csatába csapatfőnökként a Ferrarit és a közvélemény szerint máris eleget tett az asztalra ahhoz, hogy ne csak úgy emlegessük, mint a "cigis fickót".

0 Tovább

Vettel mosolyogva készül a mestervizsgára

Sebastian Vettel a 2015-ös szezon felkészülési időszakát sommázva határozottan jelentette ki, hogy helyesnek érzi azt a nagy port kavaró döntést, amelynek értelmében a tavalyi, számára meglehetősen satnyán sikerült évad után a Ferrarihoz távozott a Red Bulltól. Azt talán még a német pilóta legfanatikusabb rajongói sem vitatják, hogy az idei szezon komoly mestervizsga lesz számára, maga az érintett azonban nagy rutinnal hárította az erre vonatkozó kérdést.

0 Tovább

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek