Gutierrez pénze előtt a Ferrari is fejet hajthat

Szokatlan lépésre készül a Ferrari: Maurizio Arrivabene csapatfőnök szerint előfordulhat, hogy a Mexikói Nagydíj pénteki edzésén Sebastian Vettel vagy Kimi Räikkönen alól kiveszik az SF15-T-t, hogy Esteban Gutierrez is körözhessen a hazai közönsége előtt.

0 Tovább

Veszített erejéből a Forma-1 miatt a Ferrari márka

Nem véletlenül kezdett tavaly nagytakarításba a Ferrarinál Sergio Marchionne: egy friss tanulmány szerint brandként hosszú évek után először nem a maranellói márka a legerősebb a világon, az olasz vállalatot a Lego maga mögé utasította. Egy brit elemző szerint a Forma-1-es botladozás áll a háttérben.

0 Tovább

Arnoux: Arrivabene jó választás a Ferrari élére

René Arnoux nem tartozik azon Forma-1-es személyiségek közé, akik gyakran kommentálják a királykategóriával kapcsolatos eseményeket, ám egy közelmúltbeli, Maranellóban tett látogatás során megosztotta véleményét a Scuderia háza táján zajló nagyszabású átalakulásról. Az expilóta helyesli az új elnök, Sergio Marchionne által útjára indított tisztogatást.

0 Tovább

Alonsót a karácsonyi bulin búcsúztatta a Ferrari

Szombat este tartotta hagyományos karácsonyi összejövetelét Maranellóban a Ferrari: az esemény Fernando Alonso búcsúfellépése volt, a spanyol ajándékot is kapott, ugyanakkor ezen a rendezvényen lépett első ízben színre az új csapatfőnök, Maurizio Arrivabene, aki mindjárt meg is fújta harci kürtjét a 2015-ös szezonnal kapcsolatban.

0 Tovább
1234
»

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek