Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Verstappen Már nem tartja magát ifjú tehetségnek




Ha elhangzik Max Verstappen a neve, a többség szemrebbenés nélkül rávágja: a Forma-1 fiatal tehetsége! A Red Bull-Honda hollandja valóban még mindig csak 21 éves, de eredményei fényében ez a kijelentés már aligha állja meg a helyét, és ezt immáron maga az érintett is így gondolja. A németalföldi fenegyerek erről ugyan beszél, arról viszont mélyen hallgat, hogy mit vár a 2019-es szezontól.

Tovább
0

Newey félgőzzel is kincset ér a Red Bull istállónak



F1 Forma-1 Red Bull Adrian Newey Pierre Wache Max Verstappen Pierre Gasly Honda

Előszeretettel tartja életben a Red Bull azt a mítoszt, hogy Forma-1-es versenygépeiket még mindig a tervezőzseni, Adrian Newey alkotja, ám valójában egy ideje ez már nem így van. A brit koponya "csak" a krémet adja a Milton-Keynes-ben készülő "süteményhez"...

Tovább
0

Gasly nem tart a Verstappen elleni házi csatától



F1 Forma-1 Pierre Gasly Max Verstappen Red Bull Toro Rosso
Aligha kétséges, hogy a 2019-es F1-es idény egyik legérdekesebb sztorijának Pierre Gasly előlépése ígérkezik a Red Bullhoz. A Toro Rossónál pallérozódott franciának Max Verstappen mellett kell majd bizonyítania: a holland veszedelemmel már kölyökkorukban is gyakran összetűzésbe keveredtek, ennek ellenére a gallok elsőszámú reménysége nem tart attól, hogy ezúttal a legmagasabb szinten, csapattársként kell majd összecsapniuk.

Tovább
0

Verstappen: Elég jól tudom működtetni saját magam!




Max Verstappen számára az idei az első olyan F1-es idény, amikor - ahogyan mondani szokás - tényleg elengedett kézzel ül a bilin. Édesapja, az ex-versenyző Jos egyre ritkábban kíséri el a futamokra a Red Bullnál versenyző fiát, aki saját bevallása szerint mostanára elsajátította, hogyan kell külső támogatás nélkül maximálisan teljesítenie.

Tovább
0

Ricciardo meglépett volna a Red Bulltól?



F1 Forma-1 Daniel Ricciardo Red Bull Racing Ferrari Max Verstappen
Noha paddock-susmorgások szerint Daniel Ricciardo a 2018-as idényt már nem a Red Bull kötelékében képzelte el, az ausztrál pilóta biztosan marad és igyekszik optimizmust sugallni. A hétvégén esedékes Maláj Nagydíj előtt például kijelentette: márkatársával, Max Verstappennel semmiképp sem alkotnak gyengébb párost, mint a Mercedes vagy a Ferrari duója, s reménykednek abban, hogy jövőre végre valóban lehet esély a vb-cím megszerzésére.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek