Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Alesi nem akar Verstappent csinálni a fiából



F1 Forma-1 Jean Alesi Giuliano Alesi Ferrari Red Bull Max Verstappen

Max Verstappennél fiatalabb korban még soha senki nem került Forma-1-es topcsapathoz, ám ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy követendő a példája - véli a korábbi Forma-1-es versenyző, a saját fiát menedzselő Jean Alesi, akivel az F+1 Blog a Spanyol Nagydíj helyszínén beszélgetett.

Tovább
0

Webbert nem lepte meg a Kvjat-Verstappen helycsere



F1 Forma-1 Max Verstappen Danyiil Kvjat Helmut Marko Red Bull Toro Rosso
Valószínűleg csak egy embert nem lepett meg az a fejlemény, hogy a Red Bull istálló Danyiil Kvjatot a szezon közben cserélte Max Verstappenre: Mark Webbert, aki maga is megsínylette a sportigazgató, Helmut Marko szigorát, s aki úgy véli, hogy a holland szuperreménységnek is össze kell kapnia magát…

Tovább
0

Topcsapathoz készül Verstappen 2017-re



F1 Forma-1 Max Verstappen Toro Rosso Red Bull Carlos Sainz
Továbbra is kiemelt érdeklődést mutatnak a Forma-1-es topcsapatok a Toro Rossónál hajtó tehetség, Max Verstappen iránt - erősítette meg a pilóta édesapja. Jos Verstappen biztos benne, hogy csemetéje jövőre már nem a faenzai juniorgárda versenyzője lesz, ugyanakkor leszögezte: az új állomáshely kiválasztásában kulcsszerepe lesz az energiaitalos konszernnek.

Tovább
0

Kitüntették a Toro Rosso aero-gárdáját az STR10-esért



F1 Forma-1 Toro Rosso FIA STR10 Max Verstappen
Komoly elismerésben részesült a Toro Rosso: egy brit szaklap az aerodinamikai tekintetben a leginkább kimunkált versenyautónak választotta meg a faenzai Red Bull-juniorkülönítmény STR10 típusjelű konstrukcióját.

Tovább
0

FIA-elismeréseket kaphat az ifjú Verstappen



F1 Forma-1 Max Verstappen Toro Rosso
Lewis Hamilton akasztotta a legnagyobbat a 2015-ös Forma-1-es szezonban azzal, hogy domináns teljesítménnyel begyűjtötte harmadik vb-címét, de kétség sem férhet ahhoz, hogy az évad nagy nyertesei között van Max Verstappen, a Toro Rosso szemtelenül fiatal újonca is. Sőt, könnyen előfordulhat, hogy az FIA év végi gáláján már trófeáért is szólítják majd a 18 éves pilótát.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek