Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Mások is hajtanak a McLaren által kinevelt Vandoorne-ra?



F1 Forma-1 Stoffel Vandoorne McLaren-Honda
Fernando Alonso az egyfutamos kényszerkihagyás után visszafoglalta helyét a McLaren-Hondánál a Kínai Nagydíjra, így a bahreini csodás bemutatkozás után Stoffel Vandoorne Sanghajban csak a pálya széléről kísérhette figyelemmel az eseményeket. A belga nem csügged: saját bevallása szerint 2017-ben nem csak a wokingi alakulatnál kínálkozhat esély számára.

Tovább
0

Itt görnyednek a Honda Forma-1-es mérnökei



F1 Forma-1 McLaren-Honda Eric Boullier Fernando Alonso Jenson Button
A NASA houstoni irányítóközpontjához lehet hasonlítani a Honda kutatási-fejlesztési részlegének adatelemzésre szolgáló nagytermét, amely Japánban, Sakura City-ben található, s amelyről a napokban adott közre egy fotót a gyártó. A létesítményben gőzerővel folyik a munka, a McLaren reményei szerint pedig ennek látható jelei is lesznek a rövidesen startoló szezonban.

Tovább
0

Alonso kipróbálta Marquez MotoGP-s Hondáját



F1 Forma-1 MotoGP Honda McLaren-Honda Fernando Alonso Marc Marquez
Megmerítkezett a Honda világában múlt hétvégén Fernando Alonso: a kétszeres világbajnoknak a McLaren-Honda katasztrofális idei szezonja miatt nem kellett jelen lennie az FIA párizsi díjátadóján, így Japán felé vette az irányt, ahol a márka évadzáró rendezvényén vett részt és számos kalandban volt része.

Tovább
0

Motorgurukkal konzultálna a Honda



F1 Forma-1 McLaren-Honda Jenson Button Fernando Alonso
Minden jel arra utal, hogy a katasztrofálisan sikerült visszatérő szezon után a Hondánál változik a gondolkodás: német sajtóértesülések szerint a japánok már nem határolódnak el attól, hogy konzultáns szakemberekkel erősítsék meg stábjukat, hanem kifejezetten dolgoznak azon, hogy külső munkatársként tapasztalt, neves motormérnököket is bevonjanak a fejlesztésekbe.

Tovább
0

Button: 2017-től lehet vb-esélyes a McLaren-Honda




Már jövőre is várható némi javulás a McLaren-Honda teljesítményében, de a brit-japán formáció várhatóan csak 2017-től válhat igazán versenyképessé - véli a különítmény pilótája, Jenson Button.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek