Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Ki kesereg valójában: Hamilton vagy a McLaren?



Martin Whitmarsh, a McLaren főnöke úton-útfélen pedzegeti Lewis Hamilton állítólagos kesergését, amely szerint megbánta, hogy aláírt a Mercedeshez, sokkal valószínűbb azonban, hogy inkább a szakvezetőnek van oka a bosszúságra. A wokingi csapat kockáztat, míg a brit azt kapja majd a csillagosoknál, amit akart.

Tovább
0

Montezemolo hiúsága űzte Perezt a McLarenhez



Immáron biztos, hogy Lewis Hamilton Michael Schumacher helyén csatlakozik a csillagos egylet kötelékéhez, ugyanis kiderült, hogy a brit utódja a McLarennél Sergio Perez lesz: az F+1 Blog megpróbálja felvázolni a hátterét annak, hogyan keveredett a Ferrari-patronált tehetség a vörösök történelmi ellenfeléhez.

Tovább
0

Másfél milliós karóra a kerékcsere-világcsúcs jutalma



Nagyvonalú ajándékkal kedveskedett a McLaren órás partnere, a TAG Heuer a wokingi alakulat szervizcsapatának: Jenson Button hockenheimi, világcsúcsot jelentő kerékcseréjének emlékére a legénység minden tagját egy körülbelül másfél millió forintot érő Carrera Day-Date karórával ajándékozták meg.

Tovább
0

Miért késik a Hamilton-Mercedes bejelentés?



Lewis Hamilton / McLaren

Bonyolódik a helyzet Lewis Hamilton és a Mercedes állítólagos megállapodása körül: a szingapúri paddockban elterjedt, hogy a bejelentése mindeddig azért nem került sor, mert egyelőre nincs garancia arra, hogy a csillagos márka marad a Forma-1-ben.

Tovább
0

Sportszerűségi vizsgára készül a McLaren duója Monzában



McLaren

Újabb komoly próba vár a McLaren versenyzőinek eddig korrekt viszonyára az Olasz Nagydíj rajtjánál, a Rettifilo-sikán nem akármilyen kihívást ígér Lewis Hamiltonnak és Jenson Buttonnak. Martin Whitmarsh, a wokingiak főnöke egyelőre nem ideges: a szakvezető szerint nem kell összetűzéstől tartani.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek