Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Monzából jelentjük: A Merci nem spórolna Hamilton gázsiján



Noha pénteken már a száguldás is beindult az Olasz Nagydíj helyszínén, Monzában, a paddockot nem is annyira az eredmények, sokkal inkább a pilótapiaci spekulációk tartották lázban. A nap folyamán hallottakra és némi bennfentes információval megfűszerezve az F+1 Blog is felállította a maga teóriáját az élmezőny átalakulásával kapcsolatban.

Tovább
0

Meddig harcol egymással Hamilton és a McLaren?



Lewis Hamilton

Míg a Hungaroringen még csak észlelhető volt, Spa-Francorchampsban már ki is domborodott, hogy mennyire elfajult a viszony Lewis Hamilton és a McLaren istálló között. Szerződés, pénz, Twitter: túl sok jó ebből aligha fog kisülni.

Tovább
0

Button rajtelsősége értékesebb egy átlagos pole-nál



Jenson Button / McLaren

Akadt meglepetés és érdekesség bőven a Belga Nagydíj időmérő edzésén, Jenson Button teljesítménye azonban nem csak azért volt kiemelkedő, mert megszerezte a pole pozíciót. A brit varázsolt, szorongatott helyzetben tudott nagyot alkotni és ezzel újfent bebizonyította bírálóinak, hogy a jelenkor legnagyobb klasszisai közé tartozik.

Tovább
0

Gyógyászati területen is kamatozik a McLaren F1-es technológiája



McLarenTovább lépdel a McLaren istálló a Forma-1-es csúcstechnológiák mindennapos hasznosítása felé. Mint arról egy brit lap beszámolt: átütő sikernek bizonyult az a két évvel ezelőtt útjára indított program, amelynek keretein belül az F1-es telemetriát orvosi, gyógyászati területre próbálták átültetni.

Tovább
0

Négylábú Damon Hill a londoni Olimpián



Forma-1-es szempontból meghökkentő, ugyanakkor rendkívül mókás fejlemény érkezett a londoni Olimpiai Játékokról. Mint kiderült: az egyik német lovagló hölgy a paripáját nem másról, mint az 1996-os világbajnok Damon Hillről nevezte el.

Tovább
1

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek