Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Kulcsembert búcsúztat a Force India a Hungaroringen



F1 Forma-1 Sergio Perez Force India Andrew McLaren Hungaroring Magyar Nagydíj
Búcsúztatásra készül a Force India istálló a Hungaroringen: a különítmény utazó stábjától egy régi motoros, Sergio Perez vezető szerelője köszön el, aki a gyárban folytatja majd a tevékenységét. A mexikói pilóta azon lesz, hogy pontszerzéssel tegye emlékezetessé az utolsó közös bevetést, ami azért is fontos számára, mert a magyar pálya az utóbbi három évben mindig kifogott rajta.

Tovább
0

Nem rendült meg a McLaren bizalma Vandoorne iránt



F1 Forma-1 Stoffel Vandoorne Fernando Alonso McLaren-Honda
Fokozódik a nyomás a McLaren-Honda újoncán, Stoffel Vandoorne-on, akinek idei produkciója annak ellenére is inkább a csalódás-kategóriába sorolható, hogy munkaadója történelmi mélypontra süllyedt idén. A belgával már saját hazájában is kezdenek elégedetlenek lenni, ennek ellenére a felettese és csapattárs, Fernando Alonso is kiáll mellette.

Tovább
0

Itt a bizonyíték, hogy vége a McLaren-Honda szövetségnek



F1 Forma-1 Mansour Ojjeh McLaren-Honda Mercedes Azerbajdzsáni Nagydíj
Minden eddiginél komolyabb jelét kaptuk annak, hogy a McLarennek elege van a Hondából: Bakuban az a Mansour Ojjeh kelt ki magából a japán gyártó ellen, aki ha az asztalra csap, még a gárda életében történelmi jelentőségű csapatfőnöknek, Ron Dennisnek is le kell lépnie a parancsnoki hídról. A francia-arab üzletember pedig most tényleg begőzölt…

Tovább
0

Nem kér a Williams a Hondából



F1 Forma-1 Williams Claire Williams Honda McLaren-Honda Mercedes
Nem vált Honda erőforrásokra a Williams istálló: ezt állítja legalábbis a grove-i formáció csapatfőnök-helyettese, Claire Williams, azok után, hogy a napokban olyan pletykák láttak napvilágot, amelyek szerint az együttes átvállalja a küszködő japán gyártót a szakításról állítólag már döntő McLarentől. A főnöknő szerint a Honda a gigapénz ellenére sem vonzó számukra.

Tovább
0

Aki csodát akar tenni a McLarennel: Zak Brown



F1 Forma-1 McLaren-Honda Zak Brown Monacói Nagydíj Indianapolis 500
Vannak, akik szerint a Forma-1-es turizmus legfényűzőbb formáját választotta, mások rendületlenül állítják, hogy csodatételre is képes. Zak Brown, a McLaren új főnöke kétségkívül fura fickó: a Monacói Nagydíj szombati napján az F+1 Blog lestoppolta az üzletembert, aki arra esküdött fel, hogy soha nem látott magasságokba emeli a történelmi mélyponton lévő brit versenyistállót.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek