Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Lesz-e Mercedes által tuningolt Honda a Forma-1-ben?



F1 Forma-1 Mercedes McLaren-Honda Honda Spanyol Nagydíj
Továbbra is téma a Forma-1 világában, hogy a Honda a Mercedestől kérhet segítséget küszködő hajtásláncának mielőbbi versenyképessé tételéhez. Az érintettek Barcelonában, a Spanyol Nagydíj hétvégéjén sem kívánták kommentálni a teóriát, az elképzelés ellenzői viszont ismét hallatták a hangjukat.

Tovább
0

Hoppá! Alonsóra hajt a Renault?



F1 Forma-1 Fernando Alonso Renault McLaren-Honda Cyril Abiteboul Bahreini Nagydíj
Egy jó bevált recepten változtatni nem szabad, de legalábbis ragaszkodni kell hozzá! Úgy tűnik, hogy a régi mondást jól ismerik a Renault Forma-1-es istállójánál is: a gárda állítólag megtette az első lépéseket annak érdekében, hogy visszacsábítsák korábbi sikergyárosukat, a McLaren-Hondánál sínylődő Fernando Alonsót.

Tovább
2

Vandoorne kötényt adott néhány újságírónak



F1 Forma-1 Stoffel Vandoorne McLaren-Honda Bahreini Nagydíj
Poénnak szánt egy megjegyzést, végül számos sajtóorgánumot hülyére vett Fernando Alonso csapattársa, Stoffel Vandoorne Bahreinben. Az ügyet a McLarennek kellett helyretennie.

Tovább
0

Alonso újra bajnok akar lenni, pedálozik a Honda



F1 Forma-1 Fernando Alonso Indianapolis 500 McLaren-Honda Yusuke Hasegawa
Fernando Alonso alaposan meglepte a világot szerdai bejelentésével, amely szerint kihagyja a Monacói Nagydíjat az Indianapolis 500-ért, ám a spanyol nyomatékosította: ez nem jelenti azt, hogy hátat készül fordítani a Forma-1-nek. Közben a Hondánál fogadkoznak, hogy rövid idő alatt ledolgozzák az élmezőnyhöz képes 140 lóerőnyire taksált hátrányukat.

Tovább
0

Új színezetet, jobb autót ígér a McLaren-főnök



F1 Forma-1 Eric Boullier McLaren-Honda Fernando Alonso Stoffel Vandoorne
Eric Boullier, a McLaren versenyigazgatója megerősítette, hogy a wokingi alakulat új autófestést használ majd 2017-ben, így minden esély megvan arra, hogy a február 24-én esedékes bemutatón a korábban pletykált narancssárgában pompázó versenygépet lepleznek le. Arról egyelőre megoszlanak a vélemények, hogy mire lesz képes az új rakéta, ám a szakvezető állítja: idén megtörténhet a nagy áttörés.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek