Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Megérkezett az F1-es mezőny felszerelése az Albert Parkba




Megérkeztek az F1-es istállók felszerelései Melbourne-be, az Albert Parkba, a hétvégén esedékes évadnyitó viadal helyszínére - jelentették az Ausztrál Nagydíj szervezői.

Tovább
0

Melbourne-ből jelentjük: Mi a gondja Ricciardo híveinek a Renault-val?




Lelkesen szorítanak majd Daniel Ricciardónak a hétvégén esedékes Forma-1-es évadnyitón a honfitársak: a pilótának a közvélekedés szerint vajmi kevés esélye van arra, hogy a Renault-val dobogóra kerüljön, ám a helyi szurkolóknak az F+1 Blog keddi, helyszíni szimatolása alapján mégsem ez a legfőbb gondjuk a francia alakulattal...

Tovább
0

Javában épül az F1-es évadnyitó helyszíne Melbourne-ben



F1 Forma-1 Ausztrál Nagydíj Melbourne Albert Park

Európa egyes pályán már zajlanak az idei Forma-1 autók első menetpróbái, Barcelona tárt karokkal várja a csapatokat a jövő heti hivatalos tesztre, mindeközben pedig a melbourne-i Albert Parkban is dübörögnek a munkálatok: a szezonnyitó Ausztrál Nagydíjnak otthona kezd egyre inkább versenyhelyszínre hajazni.

Tovább
0

Már elfoglalta a Forma-1 a nyitány helyszínét



F1 Forma-1 Melbourne Albert Park Ausztrál Nagydíj
Egyelőre még targoncák és egyéb teherszállító gépezetek cirkálnak a melbourne-i Albert Parkban, a csapatok a garázsok berendezésével foglalatoskodnak, a pálya viszont már készen áll a jövő hétvégén esedékes Forma-1-es évadnyitó Ausztrál Nagydíjra. Fotók a helyszínről.

Tovább
0

Így készülődnek az Albert Parkban a Forma-1-es nyitányra



Méhkasra emlékeztet jelenleg a melbourne-i Albert Park, amelyet már birtokba vettek a Forma-1-es istállók. A hét végén tartandó évadnyitó Ausztrál Nagydíj előtt targoncák és teherszállító kamionok hemzsegnek a pályán: fotók a helyszínről!

Tovább
0
«
12

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek