Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Hülkenberg távozása nyithat utat Oconnak a Renault-hoz?



...

F1 Forma-1 Nico Hülkenberg Renault Esteban Ocon Mercedes Toto Wolff Francia Nagydíj 2019 Cyril Abiteboul
Noha jelenleg nem versenyez, mégis nagy volt a felhajtás Esteban Ocon körül a Francia Nagydíj hétvégéjén. A gall ifjoncot sokan követelik vissza a mezőnybe, és az F+1 Blog által a helyszínen hallott paddock-pletykák alapján úgy tűnik, hogy ennek 2020-ra lehet is realitása. Ezzel kapcsolatban érdekes forgatókönyvet hallottunk a helyszínen...

Tovább
0

Hamiltont titkos szupersztár-vendég biztatja Monacóban




Lewis Hamilton motivációra váltotta a Niki Lauda halála kapcsán érzett szomorúságát és megszerezte a pole pozíciót a Monacói Nagydíj időmérő edzésén, ahol egy titkos vendége is volt a Mercedes ötszörös világbajnokának. Az illető messziről érkezett és egész nap igyekezett kerülni a feltűnést…

Tovább
0

Barcelonában már Bottast tartják Hamilton fő riválisának



Újra a szokásos, európai arcát mutatja a Forma-1 a hétvégi Spanyol Nagydíj helyszínén, a Circuit de Barcelona-Catalunyán: visszatértek a motorhome-ok, érkeznek az első komolyabb fejlesztési csomagok, csupán a paddockban forszírozott téma változott meg. Noha a Ferrari új motort vet be, mégsem erről esik a legtöbb szó: sokkal inkább arról, hogy vajon Lewis Hamiltonnak a vörösök helyett saját csapattársával, Valtteri Bottasszal kell-e vívnia a vb-címért?

Tovább
0

Bottas gyorsan megállapodna a jövőről a Mercedes istállóval




Valtteri Bottas bizakodó azzal kapcsolatban, hogy az idei évad után is a Mercedes kötelékében maradhat. A vb-éllovas finn versenyzőnek házon belül, és állítólag azon kívül is lehet konkurenciája, de reményei szerint gyorsan meg tudnak állapodni a csillagos alakulattal, amikor eljön a jövővel kapcsolatos egyeztetések ideje.

Tovább
0

Nem készült csapatutasításra a Mercedes - de vajon lesz ilyen?




Nem merült fel a csapatutasítás lehetősége a Mercedesnél - jelentette ki az Azerbajdzsáni Nagydíjon Valtteri Bottas vezérletével aratott kettős győzelem után a címvédő-listavezető formáció vezére, Toto Wolff. Noha a gárda két pilótája között egyre kiélezettebb a versenyfutás, a szakvezető egyelőre nem tart attól, hogy úgy elharapóznak a dolgok, mint Lewis Hamilton és Nico Rosberg vetélkedésének sötétebb időszakaiban.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek