Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Bottas lehet az újabb Repülő Finn



Ugyan a versenye feledhetőre sikeredett, a kvalifikáción elért 3. helyezésének köszönhetően Valtteri Bottas így is a Kanadai Nagydíj hétvégéjének egyik nagy nyertese volt. Mika Häkkinen pártfogoltjának végre sikerült villantania, megmutatva azt, hogy a Repülő Finneknek bizony van utánpótlása.

Tovább
0

Ross Brawn: tettes vagy áldozat?



Azt egyelőre nem tudni, hogy a Mercedesre milyen büntetést szab ki a Nemzetközi Bíróság a gumiteszt-botrány miatt, az viszont immáron nyilvánvaló, hogy a csillagos egylet vezérkarának tagjai közül Ross Brawn lesz az, akinek vérpadra kell hajtania a fejét. Megalapozottnak tűnik azonban a gyanú, hogy nem önszántából teszi ezt...

Tovább
0

Nem egyforma Hamilton és Rosberg kormánya - videó



Látszólag egyforma a két Mercedes-Ezüstnyíl kormánya, de mégsem: Giorgio Piola, a kiváló olasz Forma-1-es technikai illusztrátor remek videóban tárja fel, hogy mi az eltérés Nico Rosberg és Lewis Hamilton kormánya között.

Tovább
0

Ecclestone is csak csettintett a Mercik időmérő-uralmára



Bernie Ecclestone is csak elégedetten bólogatott, miután a Mercedes a zsinórban harmadik pole pozícióját szerző Nico Rosberg vezérletével Monacóban is kisajátította az első rajtsort. Azt valószínűleg a Forma-1 főguruja sem tudja, hogy milyen eredményt hoz a vasárnapi összecsapás, mindesetre szemlátomást örült a csillagosok produkciójának.

Tovább
0

Monaco még mindig a legnagyobb kihívás



Monaco pompája és csillogása mintha képtelen lenne megkopni: bár a gazdasági világválság apró jelek szerint a leggazdagabb réteget is elérte, paradicsomuk továbbra is régi fényében pompázik, ráadásul a hétvégén esedékes Forma-1-es nagydíj apropóján még a szokásosnál is nagyobb a nyüzsgés.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek