Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Hamilton első napja a Mercedesnél 3 percben - videó



Kamerák kísérték Lewis Hamilton minden lépését múlt csütörtökön, amikor első munkanapját töltötte új csapatánál, a Mercedes-AMG-nél. A csapat által közreadott 3 perces videónak köszönhetően betekinthetünk a kulisszák mögé.

Tovább
0

Így nyúzta Kubica a DTM-es Mercedest - videó



Míg Timo Glock a BMW-nél, addig Robert Kubica a Mercedesnél ismerkedett ezen a héten a DTM rejtelmeivel Valenciában. A lengyel élvezte a gyakorlást, a kiszivárgott hírek szerint jól is muzsikált, s bár erre kevés esélye van, sokadszorra is leszögezte: legfőbb célja a Forma-1-es visszatérés.

Tovább
0

Hamilton a kecskeméti Mercedesszel - videó



Kate Upton, a gyönyörű modell, színésznő csak cukkolta a Mercedes CLA-t mosó focimezes srácokat a Super Bowlra készülő reklám beharangozójában, Lewis Hamilton, a csillagosokhoz igazolt 2008-as világbajnok viszont kezelésbe is vette a hamarosan, kizárólag Kecskeméten gyártásra kerülő modellt eheti, stuttgarti látogatása során.

Tovább
0

Hamilton máris laza a Mercedesnél - fotók



Felpörögtek az események a Mercedes istállónál: a csillagos egylettel kapcsolatban hétfőn nem csak a menedzsment átalakításának bejelentése szolgáltatott beszédtémát, hanem az is, hogy Lewis Hamilton a csapat versenyzőjeként első hivatalos látogatásán vett részt Stuttgartban.

Tovább
0

Williams-nagyfőnök dirigálhat a Mercedesnél?



Meghökkentő húzásra készül a Mercedes: ha minden igaz, a csillagos márka Forma-1-es tevékenységének irányítását Norbert Haug menesztése után Toto Wolff veszi át, aki jelenleg a Williams istálló társtulajdonos-ügyvezetője.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek