Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Rosberg egy bika hátáról kíván kellemes ünnepeket - videó



Nico Rosberg a leginkább meghökkentő, Bernie Ecclestone pedig a legszellemesebb ünnepi üdvözletet mondhatja magáénak a Forma-1 világában.

Tovább
0

Távozik a Forma-1 legbefolyásosabb újságírója



Amennyire mézes-mázosan van megfogalmazva a Mercedes közleménye, legalább annyira nyilvánvaló, hogy Norbert Haugot az utóbbi három év sikertelensége miatt küldik nyugdíjba. A márka emblematikus figurája kétségkívül megfáradt az utóbbi három, viszontagságokkal teli évben, s távozásával tulajdonképpen a Forma-1-es sajtó történetének legmagasabb ívű pályafutása zárul le.

Tovább
0

Schumi utolsó fityisze Barrichellónak



Michael Schumacher pályafutásának vasárnap, Interlagosban záruló második felvonása nem bővelkedett jó eredményekben, azonban a német így is felállított egy rekordot. Olyat ráadásul, amivel újabb fityiszt mutatott ex-csapattársának, a texasi futamot a helyszínen figyelemmel kísérő Rubens Barrichellónak.

Tovább
0

Focista F1-es pilóta ellen a versenypályán - videó



Nem is áll annyira távol egymástól az autóversenyzés és a labdarúgás, mint azt sokan gondolják: erre próbált bizonyítékot szolgáltatni az a csúcstalálkozó, amelyen Nico Rosberg, a Mercedes Forma-1-es versenyzője és Sergio Agüero, a Manchester City FC támadója vett részt a közelmúltban.

Tovább
0

Ki kesereg valójában: Hamilton vagy a McLaren?



Martin Whitmarsh, a McLaren főnöke úton-útfélen pedzegeti Lewis Hamilton állítólagos kesergését, amely szerint megbánta, hogy aláírt a Mercedeshez, sokkal valószínűbb azonban, hogy inkább a szakvezetőnek van oka a bosszúságra. A wokingi csapat kockáztat, míg a brit azt kapja majd a csillagosoknál, amit akart.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek