Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Anyai felügyelettel versenyez Bahreinben a kis Schumacher




Élete talán legintenzívebb napjait éli a hétszeres F1-es világbajnok Michael Schumacher fia: Mick ezen a hétvégén debütál az F2-es bajnokságban, a jövő heti F1-es teszten pedig az Alfa Romeót és a Ferrarit is vezetheti majd. Mint kiderült, a 20 éves pilóta anyai "felügyelet" mellett szerepel Bahreinben.

Tovább
1

Íme, Häkkinen szárnyai alatt a kis Schumi



F1 Forma-1 Mika Häkkinen Mick Schumacher Michael Schumacher Monacói Nagydíj Nazionale Piloti
Amikor Mick Schumacher megszületett, édesapja, a hétszeres világbajnok Michael még javában viaskodott legnagyobbra tartott ellenfelével, Mika Häkkinennel pályafutása harmadik bajnoki titulusáért. Azóta nagyot változott a világ: néhány fotó segítségével mutatjuk is, hogy mekkorát!

Tovább
1

Íme a kis Schumi az apuka legendás Benettonjával



F1 Forma-1 Mick Schumacher Michael Schumacher Spa-Francorchamps Benetton Belga Nagydíj
Múltidézés zajlott vasárnap délelőtt a Forma-1-es Belga Nagydíj helyszínén, Spa-Francorchamps-ban: Mick Schumacher, a hétszeres világbajnok Michael Schumacher fia édesapja első győzelmének 25. évfordulóján bemutatózott a Benetton 1994-es autójával, a B194-essel. Az F+1 Blog a helyszínen kísérte figyelemmel az eseményt.

Tovább
0

Rosberg félti a kis Schumit



F1 Forma-1 Nico Rosberg Mick Schumacher Michael Schumacher
Nem lesz könnyű dolga a Forma-3-ban az F1 felé iparkodó Mick Schumachernek, a hétszeres világbajnok Michael Schumacher fiának - véli saját tapasztalatai alapján a tavalyi vb-első, a szintén világbajnok-csemete Nico Rosberg.

Tovább
0

Eladó Schumi, Piquet és Brundle Benettonja



F1 Forma-1 Michael Schumacher Nelson Piquet Martin Brundle Benetton B191B John Barnard

Forma-1-es autók időről időre felbukkannak a különféle aukciókon, ám a Bonhams május 13-i, monacói eseményén egy igazán különleges példány keres új gazdát. Az autó egy Benetton B191B, amellyel Michael Schumacher, Nelson Piquet és Martin Brundle is versenyzett.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek