efpluszegy

Kapott tippeket Häkkinentől a kis Schumi
Rég volt a 2005-ös Magyar Nagydíj, amikor utoljára Schumacher állt a Hungaroring dobogóján: akkor Michael és Ralf a pódium 2. és 3. fokát foglalták el, a következő mogyoródi Schumi-pódiumra pedig egészen most vasárnapig kellett várni. Michael fia, Mick szállította, aki a DTM-betétszámként bonyolított FIA F3-as bajnokságban szerepel.

Tovább
0

Íme, Häkkinen szárnyai alatt a kis SchumiF1 Forma-1 Mika Häkkinen Mick Schumacher Michael Schumacher Monacói Nagydíj Nazionale Piloti
Amikor Mick Schumacher megszületett, édesapja, a hétszeres világbajnok Michael még javában viaskodott legnagyobbra tartott ellenfelével, Mika Häkkinennel pályafutása harmadik bajnoki titulusáért. Azóta nagyot változott a világ: néhány fotó segítségével mutatjuk is, hogy mekkorát!

Tovább
1

Íme a kis Schumi az apuka legendás BenettonjávalF1 Forma-1 Mick Schumacher Michael Schumacher Spa-Francorchamps Benetton Belga Nagydíj
Múltidézés zajlott vasárnap délelőtt a Forma-1-es Belga Nagydíj helyszínén, Spa-Francorchamps-ban: Mick Schumacher, a hétszeres világbajnok Michael Schumacher fia édesapja első győzelmének 25. évfordulóján bemutatózott a Benetton 1994-es autójával, a B194-essel. Az F+1 Blog a helyszínen kísérte figyelemmel az eseményt.

Tovább
0

Rosberg félti a kis SchumitF1 Forma-1 Nico Rosberg Mick Schumacher Michael Schumacher
Nem lesz könnyű dolga a Forma-3-ban az F1 felé iparkodó Mick Schumachernek, a hétszeres világbajnok Michael Schumacher fiának - véli saját tapasztalatai alapján a tavalyi vb-első, a szintén világbajnok-csemete Nico Rosberg.

Tovább
0

Így száguldozik Schumi vb-ezüstérmes fiaMiután múlt vasárnap a KF-Junior gokart-kategória franciaországi vb-döntőjében ezüstérmet szerzett, a világ felfedezte magának a hétszeres Forma-1-es világbajnok Michael Schumacher fiát, a 15 éves Micket, akiről sokan máris állítják, hogy hamarosan az édesapja nyomdokaiba lépet az autósport királykategóriájában. Az FIA közreadta a vb-döntő felvételét, így most bárki megnézheti, hogyan száguldozik a kis Schumi.

Tovább
0
«
12

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek