Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Häkkinen nem mer fogadni a Hamilton-Rosberg csatára



Lehetetlen megmondani, hogy a Mercedes házi versenyfutását melyik pilóta nyerheti, ám a Monacói Nagydíj esetleges megnyerésével egyikük lélektanilag is hatalmas lépést tehet a bajnoki győzelem felé - mondta az F+1 Blognak a korábbi kétszeres vb-első, Mika Häkkinen, aki elárulta azt is: véleménye szerint a halk a Forma-1 egyfajta befektetés a jövőbe.

Tovább
0

Bottas lehet az újabb Repülő Finn



Ugyan a versenye feledhetőre sikeredett, a kvalifikáción elért 3. helyezésének köszönhetően Valtteri Bottas így is a Kanadai Nagydíj hétvégéjének egyik nagy nyertese volt. Mika Häkkinen pártfogoltjának végre sikerült villantania, megmutatva azt, hogy a Repülő Finneknek bizony van utánpótlása.

Tovább
0

Remény Grosjeannak: akik balhésan kezdtek az F1-ben...



A 2012-es szezonban történt incidenshalmaz és eltiltás mázsás teherként nehezedik Romain Grosjean vállaira, de történelmi példák igazolják, hogy egyelőre hiba lenne leírni a Lotus francia versenyzőjét. Több olyan versenyző is megfordult már a Forma-1-ben, akiktől pályafutásuk elején rettegtek a riválisok, később mégis nagy sikereket arattak.

Tovább
0

Vad pletykák: egy finn a Ferrarinál, egy másik a McLarennél?



Lassan követhetetlenné válik a Forma-1-es átigazolási piac: bár Heikki Kovalainenről Monzában még úgy hírlett, hogy már megállapodott a Sauberrel, a legfrissebb pletykák szerint menedzsmentjét megkereste a Ferrari, s finn jelölttel gyarapodott a McLaren állítólagos kiszemeltjeinek listája is.

Tovább
0

Häkkinen: jobb a Forma-1, mint az én időmben



Nem mindenki fanyalog az idei Forma-1-es szezonban látottak miatt: bár az egykori versenyzők közül sokan hajtogatják, hogy "bezzeg a mi időnkben…", 1998 és 1999 világbajnoka, Mika Häkkinen például elismeri, hogy a sportág mostanára jóval izgalmasabbá vált.

Nico Rosberg és Mika Häkkinen / Mercedes

Tovább
0
12
»

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek