efpluszegy

A Kaszinóban ünnepelték a monacói F1-es csoda évfordulójátF1 Forma-1 Olivier Panis Ligier Mugen-Honda Monacói Nagydíj
Húsz éve aratta a Forma-1 és a Monacói Nagydíjak történelmének egyik legváratlanabb győzelmét Olivier Panis a mára szinte teljesen elfeledett Ligier istálló kötelékében. A világraszóló siker évfordulójának okán péntek este a Kaszinóban tartottak ünnepséget: az F+1 Blog ott beszélgetett az utolsó francia F1-es futamgyőztessel az emlékezetes sikerről, a gall győzelmi ínségről és sok egyéb másról is.

Tovább
0

Maldonado még mindig a Forma-1-re hajtF1 Forma-1 Pastor Maldonado Monacói Nagydíj
Első ízben jelent meg a Forma-1 háza táján Pastor Maldonado azóta, hogy a Renault bejelentette: nem tart igényt a szolgálataira. A botrányhős balesetkirály a Monacói Nagydíj helyszínén az F+1 Blognak megerősítette, amit eddig is sejteni lehetett: a célja továbbra is az, hogy visszatérjen a legelitebb géposztályba.

Tovább
0

Mobilpalotával erősített Monacó az F1-reF1 Forma-1 Monacói Nagydíj
Monacóban a hely szűke miatt nem igazán van lehetőség olyan fejlesztésekre, amely kedvező a Forma-1-es futamra nézve, azonban a Grimaldi-családnak sikerült ismét villantania. A versenyirányítás és a díszvendégek számára olyan mobilpalota épült a célegyenesben, amelyre a megalomániás Ron Dennis is csak csettinthet…

Tovább
0

Exkluzív: Cáfolja a tulajdonosváltásról szóló pletykát a Lotus főnökeIsmét tele a nemzetközi sajtó a Lotus jövőjét firtató pletykákkal: egyes források szerint névmódosítás, mások szerint egy Renault-tranzakció révén tulajdonosváltás áll küszöbön az enstone-i alakulatnál. Ennek ellenére az F+1 Blog érdeklődésére múlt hétvégén, Monte-Carlóban a csapatfőnök-helyettes, Federico Gastaldi szemrebbenés nélkül állította: minden marad a régiben.

Tovább
1

Briatore: Kevesebb technológiát, több versengést a Forma-1-be!
Régóta nem szerves része már a Forma-1-es vérkeringésnek Flavio Briatore, ám az egykori sikergyáros menedzser szavaira mindig érdemes odafigyelni. Vasárnap a Monacói Nagydíjon az olasz újra feltűnt a paddockban, az F+1 Blog pedig meghallgatta, ahogyan kipakol a Forma-1 jelenlegi állapotát érintő aggályairól, javaslatairól, valamint védence, Fernando Alonso mostani McLaren-szerepvállalását övező felhajtásról is.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek