Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Tesz a bírálókra az agyonkritizált F1-es újonc



F1 Forma-1 Lance Stroll Williams Monacói Nagydíj
Eddig sem volt könnyű dolga a Williams újoncának, Lance Strollnak, pedig a java ezen a hétvégén következik, hiszen a Monacói Nagydíjnál nagyobb falatot aligha kaphat egy elsőéves pilóta, pláne úgy, hogy még sohasem versenyzett a hercegségben. A kanadai milliárdoscsemetére egyébként is össztűz és kritikaáradat zúdul, ennek ellenére szerdán, Monte Carlóban kijelentette: csöppet sem érzi feszélyezve magát.

Tovább
0

Így dorbézolt Hamilton és Justin Bieber a monacói éjszakában - videó



F1 Forma-1 Lewis Hamilton Justin Bieber Mercedes Monacói Nagydíj
Kirúgott a hámból Lewis Hamilton a Monacói Nagydíjon aratott idei első győzelme után, Justin Bieber pedig a pódium-ceremónia után a buliban is csatlakozott a háromszoros világbajnokhoz. Naná, hogy kiszivárgott egy videó is…

Tovább
2

Perez várja a csúcsistállók jelentkezését



F1 Force India Sergio Perez Monacói Nagydíj

Sergio Perezt, a Force India 3. helyezett versenyzőjét választották a Monacói Nagydíj legjobbjának a szurkolók a hivatalos F1-es weboldal, a Formula1.com voksolásán. A mexikói villantott, s mint az F+1 Blognak elárulta: felkészültnek érzi magát arra, hogy a 2013-as, balul elsült McLaren-kiruccanás után újra valamelyik csúcsistálló kötelékében mérettesse meg magát.

Tovább
0

Button jövőre is a McLaren-Hondánál hajtana



F1 Forma-1 Jenson Button McLaren-Honda Monacói Nagydíj
Jenson Button a jelenlegi Forma-1-es mezőny legrégebben szolgáló tagja, ám a jövője egyelőre bizonytalan. A pletykák szerint a McLaren-Honda szabadulna tőle, ám a brit veterán a Monacói Nagydíjon előbb titkolózott, majd megszellőztette, hogy szívesen maradna…

Tovább
0

A Kaszinóban ünnepelték a monacói F1-es csoda évfordulóját



F1 Forma-1 Olivier Panis Ligier Mugen-Honda Monacói Nagydíj
Húsz éve aratta a Forma-1 és a Monacói Nagydíjak történelmének egyik legváratlanabb győzelmét Olivier Panis a mára szinte teljesen elfeledett Ligier istálló kötelékében. A világraszóló siker évfordulójának okán péntek este a Kaszinóban tartottak ünnepséget: az F+1 Blog ott beszélgetett az utolsó francia F1-es futamgyőztessel az emlékezetes sikerről, a gall győzelmi ínségről és sok egyéb másról is.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek