efpluszegy

Hamilton még nyerhet is az elveszített győzelemmelSok tanulsága van a Mercedes istálló kapitális hibájának, amely a Monacói Nagydíjon odáig vezetett, hogy Lewis Hamilton biztosnak tűnő győzelmét végül Nico Rosberg aratta le, de a legfontosabb mindenképpen az, hogy a kétszeres világbajnok sokkal jobban pókerezik, mint bármikor korábban. Duzzogást láthattunk ugyan tőle, de jóval visszafogottabban csinálta, mint például tavaly Spában és biztos, hogy ez nem véletlen.

Tovább
0

Már javítani kellett az új monacói aszfaltot
Az első edzésnap után máris javítania kellett az illetékeseknek az egyik újraaszfaltozott részt a Monacói Nagydíj helyszínén. Nem totojáztak sokat, alig három óra leforgása alatt megoldották a problémát.

Tovább
0

Mire számít Rosberg a jövőben Hamilton mellett?
Jelenleg nincs semmilyen feszültség a Mercedes két versenyzője között: ezt a Monacói Nagydíj előtt a csillagos tandem egyik fele, Nico Rosberg erősítette meg, aki ugyanakkor nem zárta ki annak lehetőségét, hogy lesznek még olyan időszakok, amikor csapattársával, Lewis Hamiltonnal ősz hajszálakat csalnak majd a csapatvezetők halántékára.

Tovább
0

Mostantól fizetés terén is Hamilton a mérce
Sokáig azt hittük, hogy Lewis Hamilton új szerződése a Mercedesszel olyan lesz, mint Columbo felesége: beszélnek, beszélnek róla, de soha nem válik láthatóvá. Nos, a kontraktus megszületett és olyan horderejű lett, hogy arra a dúsgazdagok kedvenc gyülekezőhelyének számító Monte-Carlóban is mindenki felkapta a fejét.

Tovább
1

Alonso továbbra is ostorozza a FerraritNoha a Mercedes dominanciája és belháborúja miatt mostanában talán egy leheletnyivel kevesebb figyelem jut Fernando Alonsóra, a spanyol körül izzik a levegő. A kétszeres vb-elsőnek a jelek szerint végképp kezd elege lenni a Ferrariból: amikor csak teheti, ostorozza a maranellóiakat és keményen odaszólt a vörösöknek a múlt hétvégi Monacói Nagydíj után is.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek