efpluszegy

Häkkinen világbajnokot akar fabrikálni BottasbólValtteri Bottast, a Williams fiatal finn tehetségét sokan és sokszor dicsérték már, s a Monacói Nagydíj hétvégéjén a korábbi kétszeres világbajnok Mika Häkkinen is újfent kimondta: arra számít, hogy honfitársát sikerült elgardírozni a Forma-1 trónjáig. A finn klasszis az F+1 Blognak hangsúlyozta: az alapanyag kiváló, és nem lehet panasz a pilóta mögött dolgozó stábra sem.

Tovább
0

Bianchi röppályára állhat Monaco utánCsak egyvalakinek sikerült elcsábítani az újságírókat a versenyzők háborúskodása közben újabb kettős győzelmet arató Mercedes háza tájáról a Monacói Nagydíj után: Jules Bianchi, a Ferrari által patronált Marussia-versenyző, aki saját karrierje és csapata fennállásának első pontjait gyűjtötte be a hercegségben. Az F+1 Blog ott volt, amikor a francia pilóta a futam után először toppant be a kiscsapat motorhome-jába.

Tovább
0

Häkkinen nem mer fogadni a Hamilton-Rosberg csatáraLehetetlen megmondani, hogy a Mercedes házi versenyfutását melyik pilóta nyerheti, ám a Monacói Nagydíj esetleges megnyerésével egyikük lélektanilag is hatalmas lépést tehet a bajnoki győzelem felé - mondta az F+1 Blognak a korábbi kétszeres vb-első, Mika Häkkinen, aki elárulta azt is: véleménye szerint a halk a Forma-1 egyfajta befektetés a jövőbe.

Tovább
0

Dennis időt kér a McLaren feltámasztásáhozMég tavaly ilyenkor is elképzelhetetlennek tűnt, hogy Ron Dennis visszatérjen a McLaren élére, de az idei évre ez mégis bekövetkezett. A legendás wokingi vezér újra a szokásos határozottságával masírozik a monacói paddockban, ahol az F+1 Blognak sikerült feltartóztatnia néhány kérdés erejéig.

Tovább
0

Idén még harapósabbak Monaco szalagkorlátjaiMonacót nem véletlenül tartják a korona gyémántjának a Forma-1 világában: a parányi hercegség szűk, kanyargós versenypályája különleges látványosság, ráadásul a tradíciók és az egyedi kihívás miatt erre a viadalra mindenki megsokszorozott erőbedobással, jóval inkább felpörögve készül. Idén is így van ez, pedig az égvilágon semmi nem utal arra, hogy a Mercedes ellen bárkinek lenne ellenszere.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek