Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Ki vezet a Caterhamnél Monzában?



Furcsa a helyzet a Caterham istállónál: noha csütörtökön már az Olasz Nagydíj sajtónapját tartják, egyelőre nem lehet tudni, hogy a leafield zöldek kit indítanak Marcus Ericcson csapattársaként Monzában.

Tovább
0

Vettel és a Red Bull miatt lassul az F1?



Múlt hétvégén utoljára zúgtak V8-as, Forma-1-es erőforrások a versenynaptár vitathatatlanul leggyorsabb helyszínén, Monzában, ahol ismételten megmutatkozott, hogy - mint az Auto Motor und Sport című német szaklap fogalmaz - "a Vettel-generáció nincs olyan gyors, mint a Schumacher-generáció".

Tovább
4

Ilyen volt Monza 1938-ban - videó



Nem akar lemaradni a Shelltől és a Ferraritól a Mercedes sem: míg az előbbiek a Belga Nagydíj hétvégéjén Spáról bányásztak elő soha nem látott filmfelvételeket, addig a csillagosok Monzával kapcsolatban tették ugyanezt.

Tovább
0

Vb-cím motorral és az F1-ben: miért ne?



Egyedülálló rekordot tart John Surtees, 1964 Forma-1-es világbajnoka: nincs másik versenyző a történelemben, aki a két- és négykerekűek világának elitkategóriájában is eljutott volna a vb-címig. Az F+1 Blog múlt hétvégén, Monzában arról kérdezte a 79 esztendős legendát, hogy lehetséges-e megismételni az általa végrehajtott bravúrt.

Tovább
1

Lauda féket kapott Ecclestone-tól Monzában



Elismerésben részesült vasárnap Monzában Niki Lauda: az osztrákok korábbi háromszoros világbajnokát életműdíjjal tüntette ki a Forma-1-es fékeket gyártó Brembo. A díjátadó ceremóniára nem sokkal az Olasz Nagydíj rajtja előtt került sor.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek