Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Renault-kamionbaleset: Motorgondok lehetnek miatta?




Noha a Renault F1-es istállója nem erősítette meg, az F+1 Blog információi szerint az erőforrások lapultak abban a kamionban, amely hétfő hajnalban balesetet szenvedett az M1-es autópályán, Győr térségében.

Tovább
0

Hülkenberg távozása nyithat utat Oconnak a Renault-hoz?



...

F1 Forma-1 Nico Hülkenberg Renault Esteban Ocon Mercedes Toto Wolff Francia Nagydíj 2019 Cyril Abiteboul
Noha jelenleg nem versenyez, mégis nagy volt a felhajtás Esteban Ocon körül a Francia Nagydíj hétvégéjén. A gall ifjoncot sokan követelik vissza a mezőnybe, és az F+1 Blog által a helyszínen hallott paddock-pletykák alapján úgy tűnik, hogy ennek 2020-ra lehet is realitása. Ezzel kapcsolatban érdekes forgatókönyvet hallottunk a helyszínen...

Tovább
0

Íme, a Renault új F1-es motorhome-ja




Ahogyan arra számítani lehetett, Le Castellet-ben, a Francia Nagydíj sajtónapján minden a Montreal-ügyről szólt. Arról talán csak a Renault tudta valamelyest elterelni a figyelmet, akik robbantottak: a gárda a hazai futamot választotta ki arra, hogy bemutassák vadonatúj motorhome-jukat, amely mutatósra sikerült.

Tovább
0

Hatalmas Renault-fieszta lesz az idei Francia Nagydíj




Teljesen mindegy, hogyan alakul az idei Francia Nagydíj a Renault istálló számára, már most biztos, hogy a márka hatalmas bulit csap majd a hazai futamán. Ezt a futam szervezői és az anyavállalat jelentették be közös közleményben, nagy kérdés azonban, hogy mit tesz majd hozzá ehhez az alakulat, amely a Bahreini Nagydíj egyik legnagyobb lebőgését produkálta.

Tovább
0

Hülkenberg a jövőjéért küzd idén Ricciardo ellen



Számos izgalmas házi párharcot ígér a 2019-es Forma-1-es szezon, ezek egyike vélhetően a Renault-nál zajlik majd. A franciáknál a sportág meg nem értett zsenijének tartott Nico Hülkenberg ugrik össze a Red Bulltól érkezett Daniel Ricciardóval: a német tudja, hogy ez olyan fontos mérföldkő lesz számára, amely a jövőjét is meghatározhatja.

Tovább
0
«
12345

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek