Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Hamiltont titkos szupersztár-vendég biztatja Monacóban




Lewis Hamilton motivációra váltotta a Niki Lauda halála kapcsán érzett szomorúságát és megszerezte a pole pozíciót a Monacói Nagydíj időmérő edzésén, ahol egy titkos vendége is volt a Mercedes ötszörös világbajnokának. Az illető messziről érkezett és egész nap igyekezett kerülni a feltűnést…

Tovább
0

Dicsérik Bottast a Mercedes vezérei



F1 Forma-1 Valtteri Bottas Mercedes Ausztrál Nagydíj Toto Wolff Niki Lauda
Noha Valtteri Bottas csak részben volt megelégedve az évadnyitó Ausztrál Nagydíjjal, a Mercedes kötelékében most bemutatkozó finn pilóta így is megválaszolta a legfőbb kérdést: azt, hogy sokan alulértékelték, amikor jóelőre kijelentették, hogy túlságosan nagy falat lesz számára a bajnokcsapatnál helytállni. A viadal után a Mercedes két vezére, Toto Wolff és Niki Lauda is áradozik az új szerzeményről.

Tovább
0

Lauda: Legyen gyorsabb, mint Rosberg!



F1 Forma-1 Mercedes Nico Rosberg Niki Lauda Toto Wolff Pascal Wehrlein
Miután észhez tértek a Rosberg-sokkból és a hétvége folyamán végighallgatták a Forma-1-es mezőny jelentős részének érdeklődését, a Mercedes vezérkara egy hétfői, a nagy-britanniai Brackley-ben tartandó meetinggel megkezdi a váratlanul visszavonuló világbajnok utódának kiválasztását. Niki Lauda szerint az egyetlen szempont az, hogy az érkező pilóta "gyorsabb legyen, mint Rosberg!"

Tovább
2

Ki mondta, hogy Lauda nem tud poénkodni?



F1 Forma-1 Mercedes Niki Lauda Nico Rosberg Daniel Schloesser Amerikai Nagydíj
Niki Lauda soha nem volt a Forma-1 humorbombája: az osztrákok háromszoros világbajnok legendája, a Mercedes ügyvezetői jogkörrel nem rendelkező igazgatója a szigorúbb fickók közé sorolható, de ez nem jelenti azt, hogy néha ne eresztene le egy kicsikét. Akadt egy mókásabb pillanata Austinban is - fotó is készült róla!

Tovább
0

Napok óta ünnepli a vb-sikert a Mercedes



F1 Forma-1 Mercedes Lewis Hamilton Nico Rosberg Toto Wolff Niki Lauda
Világraszóló ünneplést csapott zsinórban harmadik konstruktőri vb-címének örömére a Mercedes Forma-1-es csapata. A különítmény a vasárnapi Japán Nagydíj leintése után azonnal nekilátott a mókázásnak, amely folytatódott hétfőn és kedden is.

Tovább
1

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek