Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Jean Todt FIA-elnökkel egyeztetett a hazai autósport első embere



F1 FIA Jean Todt MNASZ Oláh Gyárfás
Január 21-23-án, Torinóban tartotta Sport Conference elnevezésű, immáron negyedszer megrendezett tanácskozását a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA). Az eseményen a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség (MNASZ) elnöke, Oláh Gyárfás képviselte hazánkat, aki tárgyalt az FIA elsőszámú vezérével, Jean Todttal is.

Tovább
0

Átvette az FIA különdíját a Magyar Nagydíj sportszakmai stábja



F1 Forma-1 Magyar Nagydíj MNASZ Oláh Gyárfás FIA

Átvette a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) által megítélt különdíjat a Forma-1-es Magyar Nagydíj sportszakmai stábja, amelyet 2015-ben a világ legjobbjának választottak az illetékes szakemberek. A trófeát Oláh Gyárfás, a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség (MNASZ) elnöke adta át a stáb vezetőinek múlt szombaton, a hazai sportbírók évindító értékezletén.

Tovább
0

Megkapta az FIA különdíját a Magyar Nagydíj sportbírói gárdája



F1 Forma-1 MNASZ FIA Oláh Gyárfás Magyar Nagydíj Hungaroring
Eldőlt, hogy a Forma-1-es Magyar Nagydíj lebonyolítását végző sportbírói gárda kapja az idei év legjobbjainak járó elismerést. A díjra Oláh Gyárfás, a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség (MNASZ) elnöke terjesztette fel a hazai sportbírókat, és a sikerről is a hazai FIA-tagszervezet első embere számolt be.

Tovább
0

FIA-különdíjra jelölték a Magyar Nagydíj sportbíróit




Rangos elismerésben részesülhet a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) részéről a Forma-1-es Magyar Nagydíj posztos- és gyorsbeavatkozó sportbíróinak csapata. Mint Oláh Gyárfástól, a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség (MNASZ) elnökétől az F+1 Blog megtudta: a hazai FIA-tagszervezet különdíjra terjesztette fel a népes társaságot, amely a világszervezet illetékeseitől az idei futam után még a szokásosnál is jobb visszajelzéseket kapott.

Tovább
0

Magyar szakemberek segítik a Mexikói Nagydíj rendezőit



A hét végén 1992 óta első ízben tér vissza a Forma-1 utazó cirkusza Mexikóba: mint az F+1 Blog Oláh Gyárfástól, a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség (MNASZ) elnökétől megtudta, a Hermanos Rodríguez nevét viselő mexikóvárosi versenypályán a helyi rendezők magyar szakemberek segítségével és háttértámogatásával bonyolítják majd le a nagydíjat.
Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek