Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Teljes a Leclerc-őrület Monacóban



Teljes az őrület Monacóban, a hercegség az új Forma-1-es szupersztárt, Charles Leclerc-t ünnepli.

Tovább
0

Újra száguld 1979 bajnoka, Jody Scheckter - interjú Monzából




Jody Scheckter, 1979 F1-es világbajnoka azon legendák közé tartozik, akik csak ritkán tűnnek fel a nagydíjakon. A Ferrari 90. évfordulója miatt a dél-afrikaiak egykori fenegyereke eljött az Olasz Nagydíjra, az F+1 Blog pedig a pénteki napon elcsípte és feltett neki néhány kérdést Monzában.

Tovább
0

Vettel és Verstappen lesz a példa Gasly számára a Red Bullnál




Csupán néhány hete derült ki, hogy Pierre Gasly, a Toro Rosso ifjonca léphet elő a Red Bull Racinghez a Daniel Ricciardo távozásával megüresedő helyre, de a francia reménység saját bevallása szerint máris érzi a jövő évi kihívással kapcsolatos nyomást. A 22 éves pilótára tényleg durva váltás vár, hiszen egy éve ilyenkor még csak a tévében nézhette a Forma-1-es futamokat…

Tovább
0

Motorhome-forradalom indul 2019-ben a Forma-1-ben




A múlt hétvégi Olasz Nagydíjjal nemcsak Európának intett búcsút az idei évre a Forma-1 mezőnye, hanem a paddockok legfőbb látványosságának számító motorhome-oknak is. A mobilpalotákat összerámolták és a következő idényig pihentetik, néhányat viszont nyugdíjaznak: az F+1 Blog információi több csapat, például a legnagyobb komplexumot működtető Red Bull is újítani készül ezen a fronton 2019-re.

Tovább
0

Hamilton a világ legjobbja a Daimler-fővezér szerint - interjú



F1 Forma-1 Dieter Zetsche Daimler Mercedes Olasz Nagydíj Monza Lewis Hamilton Valtteri Bottas
Hiába volt vörösre festett az első rajtsor a Ferrari hazai futamán, az Olasz Nagydíjon, Lewis Hamilton és a Mercedes ünnepelhetett győzelmet a Sebesség Templomaként emlegetett Monzában. Arra, ahogyan a brit és a csillagos csapat kétvállra fektette Sebastian Vettelt és a maranellói alakulatot, a Daimler nagyfőnöke, Dieter Zetsche is csak csettinteni tudott: az F+1 Blog a futam utáni forgatagban kapta el az autógyári csúcsvezetőt, aki nem győzte méltatni pilótát és a különítményt.

Tovább
0
«
12345

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek