efpluszegy

Berágott az F1 időjósaira a Mercedes vezéreF1 Forma-1 Toto Wolff Mercedes Christian Horner Red Bull Olasz Nagydíj Monza
Háborog a Mercedes sportigazgatója, Toto Wolff: a csillagos vezér nem valamelyik pilóta vagy az Ezüstnyilak teljesítménye miatt gőzölt be az Olasz Nagydíj után, ahol kettős sikert arattak, hanem amiatt, hogy a Forma-1 meteorológusai csapnivaló munkát végeztek…

Tovább
0

Massa: Most vagyok igazán csúcsformában!F1 Forma-1 Felipe Massa Jánvári Zsolt Williams Olasz Nagydíj Monza
Felipe Massa a visszavonulását megszakítva tért vissza az idei évre a Williams istállóhoz, ahol felemás szezonja van, de a brazil biztos benne, hogy saját teljesítménye miatt nem érheti szó a ház elejét. Sőt, a dél-amerikai az F+1 Blognak Monzában kijelentette: úgy érzi, hogy pályafutása során még sohasem vezetett olyan jól, mint 2017-ben.

Tovább
0

Hamilton: Szerencse? Inkább kemény munka!F1 Forma-1 Lewis Hamilton Mercedes Olasz Nagydíj Nico Rosberg

Szerencse helyett kemény munka! Lewis Hamilton szerint ez a siker receptje: a Mercedes britje az Olasz Nagydíj csütörtöki napján beszélt arról, hogy véleménye szerint a szerencse nem játszott szerepet eddigi pályafutásának alakulásában.

Tovább
0

Rosberg a kislányával hangolt MonzáraF1 Forma-1 Nico Rosberg Mercedes Olasz Nagydíj Monza

Nem csak Kimi Räikkönen tud cukiskodni apukaként, hanem Nico Rosberg is: a Mercedes versenyzője a Belga és az Olasz Nagydíj közötti néhány napot családjával töltötte, így együtt ünnepelhették a kislánya születésnapját. Persze az apuka gondolatai már javában Monza körül forognak…

Tovább
0

Már idén Renault akar lenni a Lotus - interjúAkárcsak a nyári futamok idején, a Forma-1-es paddock az Olasz Nagydíj hétvégéjén, Monzában is tele volt pletykákkal a Lotus és a Renault - állítólag - közelgő házasságával kapcsolatban. Az F+1 Blog ennek okán megsorozta kérdésekkel Federico Gastaldit, a különítményt irányító csapatfőnök-helyettest, aki beszélt a belgiumi derbit követő viszontagságos időszakról, és arról is, hogy nem könnyű meggyőzni egy olyan vállalatóriást, mint amilyen a francia autókonszern.

Tovább
0
«
1234

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek