Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Megkérdeztük a főnököt: meddig süllyed a Lotus?



Folytatta a mélyrepülést a Lotus istálló az Olasz Nagydíj időmérő edzésén is, ahol Romain Grosjean és Pastor Maldonado egyaránt a Q1-ben búcsúzott, s legfeljebb annak örülhettek, hogy a szabadedzésekkel ellentétben ezúttal nem kaptak ki a Marussiától. Az F+1 Blog a gárdát a futamokon irányító csapatfőnök-helyettestől, Federico Gastalditól érdeklődött a dolgok hogyanjáról és mikéntjéről…

Tovább
0

Alonsóra vár a Forma-1-es pilótapiac?



Lassan tényleg követhetetlenné válik a pilótapiaci keringővel kapcsolatos pletykák sorozata: Monzában is újabb és újabb teóriák látnak napvilágot, így egyelőre csak annyi tűnik biztosnak, hogy amennyiben lesz változás, az jelentős átalakulást hozhat az élmezőnyben, de könnyen előfordulhat az is, hogy nem történik semmi érdemi. Az F+1 Blog információi szerint egyet kell érteni Romain Grosjeannal, aki csütörtökön kerek-perec kimondta: Fernando Alonso a kulcsfigura.

Tovább
0

Montoyával sétáltuk körbe Monzát



Csata után, csata előtt: az évad európai szakaszát lezáró Olasz Nagydíj előtt természetesen Lewis Hamilton és Nico Rosberg belgiumi háborújának utóélete a legfőbb téma Monzában, azonban a lombardiai aszfaltcsík paddockja ezen felül is tartogatott érdekességet a csütörtöki sajtónapra. Az F+1 Blog például belebotlott egy rég nem látott ismerősbe, Juan Pablo Montoyába is.

Tovább
0

Ki vezet a Caterhamnél Monzában?



Furcsa a helyzet a Caterham istállónál: noha csütörtökön már az Olasz Nagydíj sajtónapját tartják, egyelőre nem lehet tudni, hogy a leafield zöldek kit indítanak Marcus Ericcson csapattársaként Monzában.

Tovább
0

Ilyen volt Monza 1938-ban - videó



Nem akar lemaradni a Shelltől és a Ferraritól a Mercedes sem: míg az előbbiek a Belga Nagydíj hétvégéjén Spáról bányásztak elő soha nem látott filmfelvételeket, addig a csillagosok Monzával kapcsolatban tették ugyanezt.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek