Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Lauda féket kapott Ecclestone-tól Monzában



Elismerésben részesült vasárnap Monzában Niki Lauda: az osztrákok korábbi háromszoros világbajnokát életműdíjjal tüntette ki a Forma-1-es fékeket gyártó Brembo. A díjátadó ceremóniára nem sokkal az Olasz Nagydíj rajtja előtt került sor.

Tovább
0

D'Ambrosio eltemette magát a monzai beugrással?



Jerome d'Ambrosio / Lotus

Jerome D'Ambrosio Monzában megkapta a várva várt lehetőséget, de semmi extrát nem nyújtott a kötelezőn kívül. Ugyan a belga leszögezte: reménykedik abban, hogy jövőre újra állandó versenyző lehet, a szakma gyakorlatilag egyetlen lyukas garast sem adna azért, hogy bárki is szerződteti a jövőben.

Tovább
0

Sportszerűségi vizsgára készül a McLaren duója Monzában



McLaren

Újabb komoly próba vár a McLaren versenyzőinek eddig korrekt viszonyára az Olasz Nagydíj rajtjánál, a Rettifilo-sikán nem akármilyen kihívást ígér Lewis Hamiltonnak és Jenson Buttonnak. Martin Whitmarsh, a wokingiak főnöke egyelőre nem ideges: a szakvezető szerint nem kell összetűzéstől tartani.

Tovább
0

Petrov és a WTCC: soha ne mondd, hogy soha!



Bár a jövő egyelőre nem biztosított a Forma-1-ben, Vitalij Petrov kizárólag a száguldó cirkuszra összpontosít és legfeljebb vendégként lenne hajlandó megízlelni a túraautó-vb-t (WTCC), amellyel a nyári pletykák összefüggésbe hozták. Monzában kikérdeztük a Caterham orosz pilótáját jelenlegi helyzetéről és a WTCC-pletykáról.

Tovább
0

Schlessert kérdeztük a '88-as Senna-ütközésről



Hamar kiesett a 2012-es Selyemút-raliról Jean-Louis Schlesser, ám a tereprali-ikont már a rajt előtt, Moszkvában sikerült kifaggatnunk egyetlen Forma-1-es kiruccanásáról, amely több mint két évtizeddel ezelőtt történt, de a mai napig beszédtémát szolgáltat. Mint megtudtuk, a francia nem tartja hibásnak magát azért a Senna-ütközésért, amellyel belepiszkított a McLaren hajszál híján tökéletes 1988-as idényébe.

Tovább
0
12345
»

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek