Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Verstappen miatt kapott kosarat a Red Bull a Ferraritól?



Érdekes pletyka került terítékre Szocsiban a Red Bull motorhajhászatával kapcsolatos spekulációárad közepette: több forrás véli úgy, hogy a Ferrari az ifjú tehetség, Max Verstappen miatt intett be az energiaitalos vállalat nagyobbik csapatának.
Tovább
0

Többet láthatjuk Szocsiban a két Ezüstnyilat




Többet láthatjuk majd a két Mercedest a hétvégén esedékes Forma-1-es Orosz Nagydíj televíziós közvetítéseiben: Niki Lauda, a csillagos márka ügyvezetői jogkörrel nem rendelkező elnöke állítólag ígéretet kapott Bernie Ecclestone-tól arra, hogy a mostanára elhíresült suzukai képernyős száműzetés után az Ezüstnyilaknak is kellő figyelem jut majd a világadásban.

Tovább
0

Putyin: Forma-1 éjszaka? De hisz akkor nem lehet látni semmit!




Minden adott ahhoz, hogy a közeljövőben az Orosz Nagydíjat is éjszakai, villanyfényes futamként rendezzék meg Szocsiban. Ezt Vlagyimir Putyin elnök is jóváhagyta - az egyik orosz hírügynökség szerint egy nem is akármilyen párbeszéd során…

Tovább
0

Oroszország a gagyi F1-es portékák új fellegvára



Eddig Kína volt a Forma-1-es gagyi portékák hazája, mostantól azonban a vérkeringésbe frissen bekapcsolódott Oroszországot is ide sorolhatjuk. A Szocsiban tartott összecsapásra kilátogató újságírók és vendégek elképesztő "szurkolói kellékeket" láttak.

Tovább
0

Ki volt ez az orosz rocker a pódium-interjúnál?



A közösségi portálokon megfogalmazódott visszajelzések szerint sokan meghökkentek azon, hogy az orosz televízió Forma-1-es kommentátora, Alex Popov készítette a pódium-interjúkat az első Orosz Nagydíj leintése után.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek