efpluszegy

Ide várják az oroszok a Forma-1-es mezőnytAz aszfaltcsík már biztosan készen áll Szocsiban az első Forma-1-es Orosz Nagydíjra: a szervezők tájékoztatása szerint pénteken az utolsó réteg aszfaltot is lefektetik a versenypályán, ahol már készen állnak a létesítmények is. A futam ellen politikai fronton egyre komolyabb a tiltakozás és állítólag a sportág berkein belül is vannak, akik hajlanának az október 12-re tervezett viadal bajkottjára.

Tovább
0

Szirotkin átesett az F1-es tűzkeresztségenTúl van az első, Forma-1-es autóval teljesített métereken Szergej Szirotkin, aki 2014-ben ifjúsági rekorderként debütálhat a Sauber istállónál, ha jól alakulnak a dolgai. A nyurga ifjonc a jövő évi Orosz Nagydíj helyszínén, Szocsiban esett át a tűzkeresztségen.

Tovább
0

FIA-dicséret a Hungaroring sportbíróinakSportszakmai tekintetben idén is jelesre vizsgázott a Hungaroring, az FIA magas rangú képviselői elégedetten távoztak a Magyar Nagydíj után. Nagy hírverést nem kapott, de itt voltak az oroszok is, akik tanulni jöttek hozzánk, készülve a jövőre debütáló versenyükre.

Tovább
0

Vettel kipróbálta az Orosz Nagydíj helyszínétSebastian Vettel nem lassít: a Red Bull címvédő-listavezető klasszisa a Bahreini Nagydíjon aratott idei második futamgyőzelme másnapján már Szocsiban vizitált, ahol a róla elnevezett Infiniti volánja mögött megtette az első métereket a jövőre debütáló Orosz Nagydíj épülőben lévő helyszínén.

Tovább
0
12345
»

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek