Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Bottas: Mi más lehetne a célom, mint a bajnoki cím?



F1 Forma-1 Valtteri Bottas Mercedes Lewis Hamilton Mark Webber Osztrák Nagydíj
Noha Valtteri Bottast beárazta a közvélemény a Mercedes másodhegedűsének, a vasárnapi Osztrák Nagydíjon megszerzett második győzelme után a finn klasszist a paddockban egycsapásra átsorolták a vb-esélyesek közé. Maga az érintett nem tiltakozik, a csapattárs Lewis Hamilton sem, ám az F+1 Blog által megkérdezett szakértők között is vannak még olyanok, akik szerint túlzás érdemi bajnokaspirásnak titulálni az északi.

Tovább
0

Az F1 új nagyfőnökével tárgyalt a Hungaroring vezére - interjú



F1 Forma-1 Osztrák Nagydíj Magyar Nagydíj Red Bull Ring Gyulay Zsolt Hungaroring
Jelenleg Spielbergben csatázik egymással a Forma-1-es mezőny, de már csak három hét és a Hungaroring lesz a helyszín. Ennek okán Gyulay Zsolt, a Hungaroring elnök-vezérigazgatója pénteken a Red Bull Ringre látogatott, ahol Chase Carey-vel, a sportág irányítását idén átvevő Liberty Media nagyágyújával folytatott egyeztetéseket.

Tovább
0

Vár az új csapatfőnökre a Sauber



F1 Forma-1 Sauber Fred Vasseur Monisha Kaltenborn Osztrák Nagydíj

Már megvan a Forma-1-es Sauber istálló új csapatfőnöke: az Osztrák Nagydíj helyszínén már mindenki tényként kezeli ezt, a bejelentés viszont várat magára. Hogy meddig, egyelőre nem lehet tudni, azt viszont igen, hogy sorra távoznak a leköszönt csapatfőnök, Monisha Kaltenborn emberei is.

Tovább
0

Miben kell fejlődnie Max Verstappennek?



F1 Forma-1 Max Verstappen Red Bull Osztrák Nagydíj
Ausztriai teljesítménye alapján a publikum Max Verstappent választotta az Osztrák Nagydíj legjobbjának, a Red Bull ifjonca már harmadszor kapott hasonló elismerést és vezeti ezt az idén bevezetett értékelést. A holland csillaga egyre magasabbra szökik, ám Christian Horner csapatfőnök a spielbergi futam után megnevezte azt a területet, ahol mindenképpen fejlődnie kell.

Tovább
0

Wehrleint jobb csapathoz viheti a Mercedes



F1 Forma-1 Pascal Wehrlein Manor Mercedes Osztrák Nagydíj
Vasárnap, Spielbergben az Osztrák Nagydíj utolsó körös Mercedes-balhéjának árnyékában még a helyszínen is csak keveseknek tűnt fel, de Pascal Wehrlein kisebbfajta csodát vitt véghez és pontot szerzett a sereghajtó Manor kötelékében. A tavalyi DTM-bajnok nem is olyan rég még álmodni sem nagyon mert arról, hogy valaha is a Forma-1 közelébe kerül, most pedig már arról pletykálnak, hogy jövőre átigazolhat egy nagyobb Mercedes-kötődésű alakulathoz.

Tovább
1

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek